Sådan oprettes Adresselabels, at Match Computer Lykønskningskort

March 5

Du kan oprette Adresselabels ved hjælp af din printer, standard software og adresselabels designet til printeren. Brug dem på din ferie lykønskningskort eller tilføje et personligt præg på et brev.

Instruktioner

1 Køb snittede etiketter på et brevpapir eller kontor levering butik. Disse etiketter er normalt designet specielt til inkjet-eller laserprintere, men nogle er tilgængelige for dot matrix printere.

2 Tjek din software program til at se, om det udskriver etiketter. De fleste tekstbehandlingsprogrammer udskrive præ-formateret etiketter; nogle lykønskningskort og desktop publishing programmer gør så godt.

3 Identificer det vigtigste tema i din hilsen. En julekort kan have et træ som den centrale grafik; et fødselsdagskort kunne have kage og stearinlys.

4 Hvis du ikke allerede har det korrekte billede på dit kort, finde et billede, der formidler temaet. (Det kan være multimedieklip eller et billede, du har oprettet.)

5 Åbn billedet i et tegneprogram og ændre størrelsen til at passe ca. 1/4 af etiketten. Foretag eventuelle andre tilføjelser, der er nødvendige, såsom at fjerne rod fra billedet eller lempe en alt for lyse farve.

6 Brug samme skrifttype for familien navn på etiketten, som du gjorde for de vigtigste (front) hilsen på kortet. Brug lykønskningskort tekst font for kroppen af ​​adressen etiketten.

7 Brug de samme farver i etiketten som lykønskningskort. Eksperimenter med skygger, lys og mørke på farven for sort.

8 Udskriv etiketten følge instruktionerne fra etiketten pakke eller printerens manual. Før du udskriver i farver, udskrive etiketter med indstillinger sort-hvid eller udkast printer for at tjekke for fejl.

TIPS

  • Brug samme layout til at designe dine almindelige adresseetiketter. Stedfortræder en sæsonbestemt grafik eller et udvidet monogram for lykønskningskort multimedieklip.
  • Undgå at bruge fancy, svært at læse script, eller farver, der er alt for lys. Modtageren og postbud skal være i stand til at læse etiketten hurtigt og nemt.

relaterede artikler