Sådan justere skriftstørrelsen Script

March 8

Sådan justere skriftstørrelsen Script


Justering skriftstørrelser i dine websider accentuerer områder af dine sider. Javascripts bruges til at ændre skriftstørrelsen efter en bruger klikker på en knap eller svæver over et område på din webside. Dette er nyttigt, når du ønsker noget tekst at skille sig ud på siden og trigger brugerinput. JavaScript har en "kategori" ejendom, der anvendes til at manipulere skrifttyper, herunder pixelstørrelsen.

Instruktioner

1 Åbn HTML-fil, du ønsker at redigere i en teksteditor. Du kan bruge en editor så simpelt som Notepad, eller bruge mere avancerede redaktører, såsom Visual Studio og Notepad ++, som farvekode dit tag ændringer.

2 Find det element, du ønsker at være din skriftstørrelse trigger. For eksempel, i dette eksempel, ændrer skriftstørrelsen, når brugeren svæver over et hyperlink tag. Tilsæt "onMouseOver" begivenhed ejendommen til tag. Følgende tilføjer ejendommen til et HTML-element:

<a href="my_domain.com" onMouseOver=""> Klik Her </a>

3 Føj Javascript-kode, der ændrer skriftstørrelsen. Følgende kode ændrer skriftstørrelsen af ​​et afsnit til 15 pixels, når brugeren svæver over hyperlink:

<a href="my_domain.com" onMouseOver="javascript:p.fonSize='15px'"> Klik Her </a>

4 Gem ændringer filen og åbne filen i webbrowseren. Hold markøren over hyperlinket for at teste ændringerne og kontrollere, at de ændringer, skriftstørrelse.


relaterede artikler