Sådan Erstat IBM Computer Bundkort

November 13

Sådan Erstat IBM Computer Bundkort


Afhængigt af hvornår din IBM computer blev lavet, kan det indvendige være enkel - eller meget kompliceret - at tage fra hinanden. Afmontering bundkortet er den enkleste opgave. For at nå det, men vil du nødt til at fjerne andre komponenter, der kommer i vejen, såsom strømforsyninger, kabler og harddiske, der stikker ud for meget. Derudover IBM-computere fra begyndelsen til slutningen af ​​1990'erne har strukturer såsom montering barer, der var designet til at modvirke adgang til computerens indersiden. Men disse er ikke umulige at fjerne,.

Instruktioner

Åbning af Case

1 Afbryd alle kabler fra computeren, før du starter.

2 Ved hjælp af en skruetrækker, skru tilbage skruer nær den side af sagen modsat hvor kabelstik er (hvor du tilslutter mus og tastatur, blandt andet).

3 Opbevar skruerne på et sikkert sted - de er meget let at miste.

4 Skub forsigtigt sidepanelet ud, at sætte en hånd på overfladen af ​​sidepanelet og en anden hånd på kanten. Du har måske til at løfte sidepanelet fra sagen at fjerne det efter det glider lidt.

Ekstra trin for Old IBM-Maskiner

5 Skru siderne af sikkerheden bar, som sidder i den forreste del af interiøret som en hindring for at nå bundkortet.

6 Fjern harddisk bay foran bundkortet ved at skrue begge sider af det. Du behøver ikke at fjerne harddisken bay, hvis den ikke hviler på toppen af ​​bundkortet. Nogle nyere modeller ikke har denne hindring.

7 Fjern plastik CPU fan sag ved at skrue den fra siden af ​​computeren. Igen, nogle nyere modeller ikke denne, men det er vigtigt, at du fjerner det, hvis du finder en.

Afmontering af Bundkort

8 Fjern strømforsyningen ved at skrue den fra computerens bagside. (Det er kassen med stor fan stikker ud på bagsiden af ​​computeren tårnet og er normalt på det øverste bageste hjørne af tårnet.) På ældre IBM-modeller, du også blive nødt til at skrue et monterings bar fra den side af strømforsyning og fjern det så godt.

9 Fjern alle kabler fra strømforsyningen fører ind i computeren, især dem på bundkortet.

10 Afbryd alle IDE kabler fra bundkortet. Disse flade, tykke kabler er de eneste kabler i din computer.

11 Fjern alle eksterne komponenter fra det indre, herunder PCI og Legacy-kort. Grundlæggende skal alle kort, der er knyttet til bundkortet fører til bagsiden af ​​computeren skrues af og fjernes. Fjern RAM så godt, hvis du planlægger at bruge den samme RAM på din nye bundkort.

12 Afmonter bundkortet, skrue alle de små skruer på printplade fører ned til bunden af ​​sagen. Dette kan tage et stykke tid med visse skruer; Brug ikke for meget kraft.

13 Monter din nye bundkort, vende den proces, du brugte til at afmontere den gamle. Sørg for, at nye er skruet fast til computeren, ellers vil du ende med en rystende bundkort. Du behøver ikke at skrue en skrue i hver monteringshul, men det er en god ide at sørge for de fire kanter af bundkortet er godt monteret.

14 Læg alle perifere komponenter tilbage på nyt bundkort og tilslut alt den måde, det var. I de fleste tilfælde, hvis du samles igen en gammel IBM computer, vil det ikke være nødvendigt at remount sikkerheden bar. Dette er blot en forhindring, der vil komme i din måde, hver gang du udfører vedligeholdelse på din computer.

15 Placer tilfælde dække tilbage på computeren, og tilslut alle kabler, der gik ind på bagpanelet. Genstart computeren.

TIPS

  • Sørg for at du får et bundkort med samme CPU soklen type som den gamle - medmindre du planlægger at bruge en ny CPU eller dit nye bundkort kom med sin egen CPU.

relaterede artikler