Problemer med CTF Læssemaskiner

May 1

Problemer med CTF Læssemaskiner


CTF Læssemaskiner er processer, der indgår i Microsoft Office. Den specifikke fil forbundet med CTF Læssemaskiner er Ctfmon.exe. Denne fil er inkluderet i Microsoft Office. Fjernelse af filen kan beskadige Microsoft Office-software. CTF bruges i tale og håndskriftsgenkendelse blandt andre alternative bruger input tjenester. I nogle tilfælde Ctfmon.exe bliver problematisk. Det kan rapportere problemer og fejl, selv når det ikke bruges. I sådanne tilfælde kan det være deaktiveret (men ikke fjernet).

CTF Læssemaskiner Fjernet, Windows XP

Den blotte fravær af Ctfmon.exe filen kan forårsage problemer i Microsoft Office XP-programmer. Afhængigt af installation, kan Office-programmer rapportere fejl eller nedbrud. Det mest almindelige problem er resultatet af Ctfmon.exe bliver slettet er en gentagen fejlmeddelelse. Meddelelsen genereres hvert tiende minut eller deromkring. Fejlen kan løses ved at få adgang til sektion af guiden Microsoft Office XP installation vedligeholdelse og fjernelse af Alternative brugerinput derefter geninstallere softwaren.

Fejlmeddelelser Når CTF Loader Ikke Kaldet

CTF Læssemaskiner lejlighedsvis genererer fejlmeddelelser, når der ikke er grund til CTF Loader til at blive kaldt i første omgang. Dette skyldes, at filen Ctfmon.exe er integreret i rammen Microsoft Office XP. Det er af samme grund, at fejl vil opstå, hvis filen simpelthen slettes. Denne fejl kan løses ved adgang til indstillingerne vedligeholdelse og invaliderende Alternative brugerinput fra installation eller ved at få adgang MSConfig og invaliderende Alternative brugerinput post facto.

Fejlagtig fortolkning af Alternative brugerinput

Fortolkning af Alternative brugerinput er endnu ikke perfektioneret. Håndskriften og talegenkendelse software er inkluderet i Microsoft Office XP er på ingen måde fejlfri. Fordelen ved software er, at det giver brugerne mulighed for at træne Ctfmon.exe til at gøre et bedre stykke arbejde, som det går sammen. Men der er ingen måde at lære softwaren, hvordan det skal stave homofoner ( "der", "deres" eller "de er"). Fejlagtig håndskriftsgenkendelse er almindeligt, når softwaren er anmodet om at fortolke script eller gyngende håndskrift.