Hvordan man skriver til Adobe Reader

July 1

PDF står for Portable Document Format. Dette er en cross-platform filformat skabt af Adobe at tillade udveksling af oplysninger i et ensartet format mellem forskellige platforme. Adobe Reader er et gratis PDF-læser stillet til rådighed af Adobe for at give brugerne mulighed for at læse PDF-filer. Adobe Reader er inkluderet på mange computere lige fra fabrikken. Adobe Reader kun giver brugerne mulighed for at læse PDF-filer. For at skrive filer til Adobe Reader, skal du bruge software, der kan skrive PDF.

Instruktioner

1 Hent CutePDF og installere softwaren (se "Referencer"). Det installeres som en printer, så næsten alle programmer, du kan udskrive fra vil være i stand til at bruge printeren, så du kan oprette en PDF-fil alle kan se i Adobe Reader. Når softwaren er installeret, vil du ikke se noget, før du bruge kommandoen "Print" i et af disse programmer.

2 Åbn den fil, du vil skrive til PDF-format. Gør dette i uanset program du oprettede filen i ved at gå til menuen "Filer" og vælge "Udskriv". Dette giver dig adgang til udskrivningskommandoen dialogboks og en liste over tilgængelige printere.

3 Vælg CutePDF printer under printerens navne fra drop-down menuen, og klik på kommandoen "Udskriv". Din fil vil blive udskrevet (skriftlig) som en Adobe PDF-fil, kan åbnes og læses af alle, der bruger Adobe Reader på enhver platform.

TIPS

  • Microsoft Word (med gratis tilføje) og OpenOffice er begge i stand til at skrive til Adobe Reader.

relaterede artikler