Holde linjer sammen i Excel

August 3

Holde linjer sammen i Excel


Microsoft Excel kan du vælge en række rækker eller kolonner og derefter gruppere dem på regnearket. Fordele ved at gruppere data omfatter kopiere og indsætte dette område i en anden placering samt skjule dette interval fra visningen. Når et område er sammenbygget regnearket data skifter til at skabe en bred margen over eller ved siden af ​​dataene. Du kan identificere en gruppe af celler ved den grå linie og det skitserede symboler i margenen nær headerne. Før du vælger gruppen, skal du sørge for, at den første række eller kolonne for at blive skitseret indeholder en etiket, og fjern eventuelle tomme rækker eller kolonner.

Instruktioner

1 Klik og træk på række- eller kolonneoverskrifter for at vælge. For eksempel, skal du klikke og trække på Rækker 5 til 9 for at vise en farve skitse til dette interval.

2 Klik på "Data" fanen på kommandolinjen båndet, skal du klikke på "Gruppe" pil knappen i Outline og derefter vælge "Group" i drop-down listen for at åbne dialogboksen.

3 Vælg "Rækker" eller "Kolonner" radioknappen, og klik derefter på "OK". Arbejdsarket vil omfatte en bredere venstre margin eller en dybere top margen med skitsere mærker at angive intervallet denne gruppe. I dette eksempel vil grå linje og en lille prik for hver række header strækker sig fra nær Række 5 til række 9. linie viser en firkant med en "-" for at skjule denne gruppe.

4 Klik på "Ctrl-S" for at gemme denne regneark.

TIPS

  • For at skjule data i gruppen, skal du klikke på knappen "-" i margenen. Knappen konverterer til en knap "+" for at angive en gruppe skjult. De skjulte data slettes ikke.
  • For at vise en skjult gruppe af celler, skal du klikke på knappen "+" i margenen.
  • Du kan oprette mindre grupper inde i en større gruppe til at vise flere skitsere niveauer. Vælg den mindre udvalg af overskrifter og klik på knappen "Group" i Outline gruppen under fanen Data,. Vælg den foretrukne løsning. Klik de numeriske symboler i margenen til at hjælpe dig vise eller skjule foretrukne niveau.
  • For at fjerne denne skitse, klik regnearket, klik på "Data" fanen, klik på "Opdel" piletasten og derefter vælge "Clear Outline."
  • Hvis skitsere symboler ikke viser, klik på fanen "Filer" og vælg "Indstillinger" for at åbne vinduet Excel-indstillinger. Klik på "Avanceret" i indholdsoversigten, og rul ned til visningsmuligheder for dette regneark sektion. Klik for at tilføje et hak i afkrydsningsfeltet "Vis Outlines Symboler hvis en Outline anvendes," og derefter klikke på "OK."
  • Oplysningerne i denne artikel gælder for Microsoft Excel 2013. Det kan variere en smule eller væsentligt med andre versioner eller produkter.

relaterede artikler