Hvordan at reparere en PowerPoint-fil

November 22

Hvordan at reparere en PowerPoint-fil


PowerPoint kan du designe en række multimedie-præsentationer hurtigt og professionelt uden at skulle bruge flere computerprogrammer. Men fil korruption sker. "General Protection Fault" fejl og "PowerPoint kan ikke åbne den filtype repræsenteret ved XXXX" fejl er blot to af de mulige fejl, du kan modtage, når de forsøger at åbne en PowerPoint-fil. Du kan fejlfinde og reparere en PowerPoint-fil, så du ikke behøver at genskabe præsentationen filen.

Instruktioner

Åbning af PowerPoint-fil i "fejlsikret tilstand"

1 Klik på "Start", "Luk computeren" og "Genstart" for at genstarte computeren.

2 Tryk på "F8" funktionstasten straks, når din computers primære velkomstbilledet vises. Fortsæt med at trykke på "F8" -tasten, indtil "Avancerede indstillinger for Windows" vises.

3 Rul til og vælg "fejlsikret tilstand." Tryk på "Enter" eller "Return" -tasten.

4 Klik på "Start", "My Computer", når din computers "Desktop" viser. Naviger til den mappe, der indeholder PowerPoint-fil, der er beskadiget.

5 Dobbeltklik på filen for at åbne den. Hvis filen åbnes uden en fejl, skal du klikke på "File", "Gem som". Indtast et nyt filnavn i boksen ved siden af ​​ordlyden "File navn :." Klik på "Gem". Fortsæt til næste trin.

Hvis PowerPoint-filen ikke åbner, skal du fortsætte til næste trin og udføre trinene i "Åbning en Corrupt PowerPoint fil med en tom skabelon."

6 Klik på "Start", "Luk computeren" og "Genstart" for at starte computeren normalt.

Åbning af en Korrupte PowerPoint fil ved hjælp en tom skabelon

7 Åbn PowerPoint. Klik på cirklen ved siden af ​​"Blank Præsentation." Klik på "OK". Klik på det tomme dias skabelon.

8 Klik på "Indsæt", "Slides fra filer." Klik på "Find Præsentation" fanen.

9 Klik på "Browse" for at navigere til den mappe, der indeholder PowerPoint-fil, der er beskadiget. Klik på filen for at vælge den. Klik på "Åbn".

10 Klik på "Indsæt Alle". Dias fra den korrupte PowerPoint-fil åbnes i den tomme skabelon. Bemærk, vil master slide (Slide 1) ikke i den tomme skabelon. Du skal genoprette master dias.

11 Klik på "File", "Gem som". Indtast et nyt filnavn i boksen ved siden af ​​ordlyden "File navn :." Klik på "Gem". Fortsæt til næste trin.

Hvis PowerPoint-filen ikke åbnes, skal du udføre trinene i "Åbning af en midlertidig fil."

12 Klik på "File", "Exit".

Åbning af en midlertidig fil

13 Klik på "Start", "My Computer". Naviger til den mappe, der indeholder PowerPoint-fil, der er beskadiget.

14 Klik på "Funktioner", "Mappeindstillinger". Klik på "Vis" faner. Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​ordene "Skjul filtypenavne for kendte filtyper" for at fjerne markeringen. Klik på "Anvend", "OK".

15 Kig efter en fil med navnet "PPT ####. Tmp". Højreklik på filen navn. Vælg "Omdøb". Klik på filens navn kassen.

16 Slet filen lokalnummer. Indtast "ppt" som forlængelsen. Tryk på "Enter" eller "Return".

17 Klik på "Funktioner", "Mappeindstillinger". Klik på "Vis" faner. Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​ordlyden "Skjul filtypenavne for kendte filtyper". Klik på "Anvend", "OK".

18 Dobbeltklik på PowerPoint filen for at åbne den inden PowerPoint.

TIPS

  • Hvis du åbnede korrupte PowerPoint-dias i en ny skabelon og dias er forvrænget, skal du klikke på "Format", "Slide Design." Klik på "Browse" for at navigere til den mappe, der indeholder PowerPoint-fil, der er beskadiget. Klik på filen for at vælge den. Klik på "Anvend". Den korrupte fil layout indstilling vil blive anvendt på ny fil, så præsentationen vil ligne den gamle.
  • Hvis du bruger en Mac og Microsoft PowerPoint, skal du udføre trinene i "Åbning en Corrupt PowerPoint fil ved hjælp en tom skabelon" for at reparere din korrupte PowerPoint-fil.

relaterede artikler