Inside Dele af en computer

February 6

Inside Dele af en computer


En computer består af flere komponenter, der arbejder sammen til magten og skabe, hvad du ser på din skærm. Uden blot en komponent, vil computeren ikke og kan ikke fungere. Mens navnene på hardware er generelt universelle, er de fleste computer hardware designet til at arbejde med kun en bestemt type forbindelse hardware; dvs, hvad vil arbejde i en computer kan ikke arbejde i en anden.

Bundkort

Bundkortet huse alle de chips og kort inde i computeren. Bundkort kommer i forskellige størrelser, der er designet til at passe en bestemt sag størrelse. Standard størrelse, sædvanligvis benævnt ATX, og en mindre version af ATX er de to mest almindelige størrelser for bundkort. Fordi bundkort kun understøtter visse typer hardware, når man bygger en computer eller tilføje dele, er det vigtigt at vide, hvad der understøttes af bundkortet.

Video Card

Skærmkortet, også kaldet et grafikkort, gengiver de billeder, du ser vises på din skærm. I modsætning til de integrerede video kapaciteter til rådighed på nogle bundkort, et skærmkort er en stand-alone stykke hardware, der er generelt hurtigere og indsat i bundkortets AGP, PCI eller PCI-Express slot. Fra 2006, har PCI-E blevet den primære faktor for de mest højteknologiske og hurtigste grafikkort. At have en god grafikkort vil øge DVD / Blu-Ray-afspilning ydeevne og øge glathed af video intensive program som 3D-spil.

Harddisk

I første omgang, indlæser din computer operativsystemet fra harddisken. Derfra er nogen downloadede filer eller programmer, der er installeret gemt på harddisken. Harddiske varierer i hastighed og er bedømt af RPM eller omdrejninger i minuttet. Jo hurtigere harddisken, bliver hurtigere information indlæst og præsenteres på skærmen.


relaterede artikler