Sådan Set Up en router til en Windows Home Server

December 18

Sådan Set Up en router til en Windows Home Server


Selvom opsætning af et trådløst hjemmenetværk kan virke skræmmende, processen er faktisk ret simpelt. Det vigtigste stykke udstyr du behøver, hvis du ønsker at oprette en Windows Home Server er en trådløs router. Routeren er den enhed, kroge ind i din internetforbindelse og overfører den forbindelse til et trådløst netværk. Dette giver dig mulighed for at tilslutte flere enheder - såsom smartphones og bærbare computere - til dit hjemmenetværk.

Instruktioner

1 Sørge for en internetudbyder til wire dit hjem med en internetforbindelse.

2 Sæt den ene ende af et netværkskabel, der bør indgå med din router, ind i dit modem. Sæt den anden ende i "Internet", "WAN" eller "WLAN" port på din router.

3 Sæt din router netledning i en stikkontakt. Efter et øjeblik, vil "Internet", "WAN" eller "WLAN" light vises. Dette indikerer din har været tilsluttet det til dit modem.

4 Klik på knappen "Start" og vælg "Luk ned", hvis du bruger Windows Vista eller 7. Hvis du bruger Windows XP, skal du vælge "Luk computeren" og derefter "Sluk".

5 Slut den ene ende af et netværkskabel til din computers adapter. Denne adapter ligner et telefonstik, men er større.

6 Sæt den anden ende af ledningen i en af ​​adapter åbninger på routeren.

7 Tryk på afbryderknappen på computeren for at genstarte den. Windows registrerer automatisk routeren. Du har nu konfigurere routeren på en Windows Home Server.


relaterede artikler