Sådan Fix Search Indexer til Windows XP

July 11

Sådan Fix Search Indexer til Windows XP


Microsoft Windows-operativsystemer, såsom Windows XP, giver brugerne mulighed for at fastsætte indstillingerne søgeindekset for harddiske. Hvis aktiveret, search indeksering Programmet scanner og samler oplysninger om alle de filer og mapper, der er indeholdt på en bestemt harddisk eller et helt system af harddiske (hvis søgning indeksering er aktiveret på alle harddiske i systemet). Med de indsamlede filoplysninger, Windows er derefter i stand til at foretage hurtige søgninger. Der er to metoder til fastsættelse af indstillingerne for søgning indeksering i Windows XP.

Instruktioner

1 Åbn "Denne Computer" mappe. For at gøre dette, skal du klikke på "Start" og derefter "Denne computer."

2 Højreklik på den ønskede harddisk og vælg "Egenskaber" fra kontekstmenuen. Hvis du ønsker at ændre søgning indeksering muligheder for flere harddiske, skal denne proces gøres individuelt for hver enkelt.

3 Klik for at kontrollere (eller fjerne markeringen) afkrydsningsfeltet "Tillad indekseringstjenesten til at indeksere denne disk til hurtig fil søgning" og derefter klikke på "Anvend" og "OK" for at gemme dine indstillinger.

4 Gentag disse trin, som er nødvendigt, på andre harddiske installeret i dit system.


relaterede artikler