Hvorfor ville du klikker på links Omdiriger til de forkerte links?

June 27

Hvorfor ville du klikker på links Omdiriger til de forkerte links?


Når du surfer på World Wide Web, lejlighedsvis kan du opleve, at nogle links og søgeresultater vil blive omdirigeret til andre adresser, når du klikker på dem. Oftest er dette blot en viderestilling service udført af websteder, når den side, du søger er blevet flyttet. Men hvis du er omdirigeret til en side, der ikke er relateret til den, du ønskede, en virus eller en trojansk kan være på arbejde i din browser.

Normale omdirigeringer

En gavnlig omdirigering bør næppe være mærkbar. Websiden din browser ankommer til, når du klikker på et link bør nøje svarer til dine forventninger. Når en webmaster ændrer en webside adresse, kan han oprette en normal omdirigering til at forhindre en afbrydelse af trafikken til siden. Uden en omdirigering i sådanne omstændigheder ville brugere, der søger at side får en "siden blev ikke fundet" skærm.

mistænkelig adfærd

Ondsindet omdirigering kan sende dig til en en annonce for websteder, der tilbyder voksen indhold eller gambling. Din browser kan også åbne op for nye faner med uønskede annoncer og kan blokere adgangen til anti-virus hjemmesider. Virus eller trojanske heste forårsager denne adfærd kan også rapportere tilbage til deres controllere på ansøgningen og Internet aktivitet på computeren, og kan åbne op for forbindelser til download endnu mere skadelig software.

Formål

Den generelle betegnelse for programmer, der forårsager omdirigeringer og andre slyngelstater adfærd er "malware". Dette er skadelig software, der, selv om det ikke kan beskadige computeren eller sletter nødvendige filer, forårsager irriterende fejl i den almindelige drift af software, eller erstatter en vel- kendt applikation med en uønsket version. Denne kategori af malware er at tjene penge til sine skabere, der kan opkræve gebyrer for at bringe trafik til et websted. Dette er grunden til din browser, vil uventet besøg en uønsket side.

Forholdsregler

Malware falder i to kategorier: virus og trojanske heste. Vira udnytte smuthuller i kommunikation software for at komme på en computer ubudne. Firewalls blokere alle indgående forbindelser, hvilket i høj grad reducerer mulighederne for virus at indtaste din computer. Trojanske heste er malware, du har downloadet og installeret på din computer frivilligt, hvis ubevidst. Trojanske heste er skjult inde i en fil eller et program, der lokker dig til at downloade det at få nogle gratis service. Vær på vagt over noget, der tilbydes gratis eller som reklamerer get-rig-hurtig ordninger. Fordi malware ofte gemmer sig i midlertidige internetfiler og cookies, er det vigtigt at slette disse fra din computer jævnligt. Det er også vigtigt at have en anti-virus program scanne din computer jævnligt.