Specifikationer for ATI Radeon 4800 HD

July 1

Specifikationer for ATI Radeon 4800 HD


Når det kommer til computergrafik, er der grundlæggende to leverandører af grafikkort hardware fra 2011; AMDs ATI division er en af ​​dem. ATI har en kraftig linje af hardware video acceleration produkter uanset om gaming, industrielt design eller oprettelse medier. For dem, der søger en god balance mellem omkostninger, funktion og ydeevne, især i computeren gaming arena, ATI tilbyder Radeon HD 4800 serie af forbruger grafikkort.

Hardware Specifikationer for ATI Radeon 4800 HD Linje

ATI Radeon 4800 HD linje af chips består af ikke mindre end 956 millioner transistorer produceret med lille 55 nano meter silicium. Forbindelsen til bundkortet sker via PCI Express 2.0 interface system. Linjen er også udstyret med ultrahurtig 256-bit GDDR3-hukommelse med forskellige muligheder med hensyn til størrelsen af ​​hukommelseschips. Den enorme magt af kortet gør det muligt at køre flere skærme eller fjernsyn med en opløsning på op til 1920 med 10,803 pixels. Kortet er også i stand til at øge opløsning medier standard såsom dvd'er og gøre dem til nær-HD-kvalitet.

Kortene kommer med to DVI udgange med evnen til at tilslutte yderligere skærme via ekstra hardware. En hardware HDTV encoder er en del af silicone samt.

Software Specifikationer

Software skal være så avanceret som den hardware, for at enheden fungerer på højeste niveau. Den 4800 linje funktioner Super Anti-aliasing - det udglatter takkede linjer i grafik. High Dynamic Range gengivelse giver også mulighed for levende farver og stor kontrast. Den software drivere er i stand til De-blokering og reducere støjen i mange forskellige videoformater herunder MPEG eller MPEG 2. Hardware og software acceleration er også tilgængelig for DivX medier. Til gaming kompatibilitet, kortet understøtter Microsoft DirectX 10.1 samt markedet standard OpenFL 3.2. opløsning teksturer Høje og DXTC tekstur kompression er også en del af pakken giver mulighed for fordybende grafisk output.

Systemkrav

Selvom Radeon 4800 linje af kortene er stærk i sig selv, det gør bære en velvoksen liste over minimumskrav hardware krav for at få de bedste resultater. En PCI Express-system bus med en tilgængelig slot er forpligtet til at sætte kortet i pc'en. Mindst 450 watt af magt er nødvendig for at køre systemet, og hvis der anvendes to eller flere kort kravet magt går hele vejen op til 550 watt. Et system med et dvd-drev og 1GB RAM er nødvendig. Selvom AMD ikke nævne specifikke processor krav, anbefales en moderne multi-core desktop-class CPU.

Anmeldelser og tanker

Da det blev udgivet i 2008, ATI Radeon 4800 linje af kort modtaget flotte anmeldelser fra tech blogs og magasiner med mange redaktører rose kvaliteten af ​​kortene billedsprog, dens evne til at håndtere den nyeste underholdning og frem for alt dens meget venlige prispunkter for forskellige serier af edb-systemer.


relaterede artikler