Sådan geninstalleres Windows Installer til XP SP2

September 6

Sådan geninstalleres Windows Installer til XP SP2


Windows Installer er et program, der anvendes til at installere programmer på computeren, der kommer med Service Pack 2 (SP2) til Windows XP-operativsystemet. Hvis du modtager en besked, når de forsøger at installere Microsoft Office (eller på noget andet tidspunkt), der lyder, "tjenesten Windows Installer kunne ikke opnås adgang", så kan det være nødvendigt at geninstallere Windows Installer. Brugere kan manuelt geninstallere Windows Installer ved at udfylde en række meddelelser, som anvist af Microsoft Support.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" på din computer og klik derefter på "Kør" valgmulighed. Indtast "cmd" i "Åbn", og klik derefter på "OK" knappen.

2 Skriv "cd% windir% \ system32" i kommandoprompten og derefter trykke på "Enter" tasten på tastaturet. Skriv "ren msi.dll msi.old." Tryk derefter på "Enter" tasten.

3 Skriv "ren msiexec.exe msiexec.old", og tryk derefter på "Enter" -tasten. Skriv "ren Msihnd.dll msihnd.old", og tryk derefter på "Enter" -tasten.

4 Skriv "exit" i kommandoprompten og derefter trykke på "Enter" -tasten. Genstart computeren. Windows Installer automatisk geninstallere, når computeren genstartes.

5 Give tid til geninstallationsprocessen at fuldføre. Du vil derefter blive bedt om at genstarte computeren igen, for Windows Installer til at være fuldt geninstalleres på din computer.


relaterede artikler