Sådan Upload Meshes til Roblox

April 23

"Roblox" er et online spil, der giver dig mulighed for at opbygge din egen karakter og spille en række minispil. Bygherrer skaber masker, der bruges til at bygge rum og karakter dele. Mesh bygge for "Roblox" kræver, at du bruge et 3D-manipulation program med navnet "Anim8tor." Når din mesh er færdig, skal du uploade den til "Roblox" server for andre brugere til at udnytte dets egenskaber.

Instruktioner

1 Lo-i til din "Roblox" konto fra hovedsiden eller via din "Roblox Studio." Indtast dit værelse i "Build" mode fra de vigtigste kontoside eller "Rediger" fra studiet siden. Klik på "Indsæt" øverst på skærmen, og vælg en mursten for at indsætte i dit værelse ved at klikke på "Tools".

2 Klik på "Egenskaber" for at åbne din mesh funktioner. Vælg fanebladet "Mesh Type" og klik på "File Mesh" for at ændre din meshing downloade teknik.

3 Skriv dit Mesh-ID i "MeshID" tekstfeltet. Dette er en sti fra din computer, som identificerer placeringen af ​​din mesh-fil. Stien vil begynde med et "C: //" og være placeret i din "Dokumenter" filer. Du kan gennemse dine dokumentfiler at finde stien og copy / paste det ind i "MeshID" tekstboksen, hvis det ønskes.

4 Tjek din vej for at sikre, at den indeholder navnet efterfølges af udvidelsen ".mesh" i slutningen af ​​stien. Klik på "Enter" for at begynde din upload. Dette kan tage et par minutter på at fuldføre.


relaterede artikler