Sådan Scan og e-mail Dokumenter & fotos med Windows Billedgalleri

April 23Have hurtig adgang til dokumenter er et must i dagens verden, og fotos bruges ofte til at øge funktionaliteten og værdien af ​​et dokument. Scanninger af kort og billeder også gøre store overraskelser for familie og venner, når du er langt fra hinanden. Windows gør scanning og e-maile dokumenter en enkel proces med Windows Billedgalleri. Kopier din papirarbejde og billeder til computeren, og straks dele dem med andre via e-mail.

Instruktioner

Scanning af dokumenter og fotos

1 Tænd for scanneren. Naviger til Windows Billedgalleri gennem knappen Start. Klik for at starte programmet.

2 Klik på "File" og derefter klikke på "Importer fra kamera eller scanner." En dialog vises. Vælg scanneren, og klik på "Import" og "Ny scanning" dialogboksen vil poppe op. Vælg "Profil" og derfra vælge "Foto".

3 Klik på "Paper Size" og vælge den størrelse, der bedst passer til det dokument eller foto, du vil scanne. Vælg en større størrelse, hvis du ikke kan finde den nøjagtige størrelse.

4 Vælg den farve format for den scannede fil. Du kan vælge mellem farver, gråtone eller sort-hvid. Angiv format filen for at gemme scanningen som. Windows Billedgalleri kan du vælge mellem flere billedformater, såsom JPEG og Windows Bitmap.

5 Indstil opløsningen i DPI (Dots Per Inch) for scanningen. Jo højere DPI, jo bedre kvaliteten af ​​det scannede billede.

6 Klik på "Scan" og vente på Windows Billedgalleri til at fuldføre opgaven. Når scanningen er fuldført, skal du indtaste et navn og angive en mappe til at gemme output-fil.

E-maile scannede dokumenter og fotos

7 Åbn Windows Billedgalleri. Hvis du ikke kan se de filer, du bare scannet, gå til "File" og derefter importere en mappe ind i galleriet. Find den mappe, hvor de scannede fotos og dokumenter befinder sig, og tilføje det.

8 Vælg det scannede billede, du vil sende i en e-mail. Hold "CTRL" nede for at vælge flere filer. Klik på "E-mail" på Windows Billedgalleri menulinjen. En dialogboks vises. Vælg en filstørrelse for billedet, og klik på "Vedhæft". Dette vil starte din standard email-klient, der viser den valgte fil som vedhæftet til en ny e-mail.

9 Indtast modtagerens navn (eller e-mail-adresse, hvis automatisk udfyldning ikke er tændt). Sammensæt din besked. Klik på "Send", når du er færdig.

TIPS

  • Du kan også bruge Windows Fax og Scan, hvis du har det installeret i din version af Windows.
  • Du kan også åbne en ny e-mail, og træk og slip en fil til det at vedhæfte den. Denne genvej vil ikke give dig mulighed for at indstille filstørrelsen, dog.
  • Hold vedhæftede filer små nemmere download.
  • Dokumenter scannes med Windows Photo Gallery vil blive gemt som billedfiler, ligesom fotos. De kan ikke redigeres i et tekstbehandlingsprogram. Du ville have til at bruge en tekst-anerkendelse program til at konvertere dem til redigerbar tekst.

relaterede artikler