Sådan foretages fejlfinding Windows Vista Programmer, Åbn med Notepad

March 5

Microsoft Windows Vista kan du indstille standard program, der skal bruges til at åbne et program installeret på din computer. For eksempel bør en musikfil åbnes med en medieafspiller program og ikke med en tekst editor program. Tilsvarende kan du ikke læse en tekstfil i en medieafspiller. Du bliver nødt til at bruge en tekst-editor program som Notepad til at læse tekstfilen.

Instruktioner

1 Højreklik på ikonet program, der åbner med Notepad, men som du vil åbne med et andet program. Peg på "Åbn med" og derefter klikke på "Vælg standardprogram."

2 Vælg det program, som du vil have det til at åbne fra listen over anbefalede programmer, der vises på "Åbn med" dialog, og klik derefter på "OK". Hvis programmet som du vil have det til åbne ikke er i den Anbefalet listen Programmer, derefter gå videre til næste trin.

3 Klik på knappen "Gennemse".

4 Naviger til den placering på computeren, hvor det program, som du ønsker at åbne det program, der åbner med Notepad er gemt på den dialogboks, der åbnes, skal du vælge det program, klik på "Åbn" og derefter klikke på "OK."


relaterede artikler