Sådan Tilføj widgets til Wordpress

March 8

Wordpress er et af de store navne i content management og blogging. Med den fleksibilitet for at bruge Wordpress som blog eller platform for en hjemmeside, er det ikke underligt sites som CBS New York og MTV Newsroom bruger det. Brugervenlighed, site navigation, søgemaskine optimering og indhold widgets er blot nogle få af Wordpress afgørende træk.

Instruktioner

1 Log ind på din Wordpress konto ved hjælp af dit admin brugernavn og password. For at installere widgets på din blog eller hjemmeside, skal du have mindst én sidebar aktiveret. Hvis det tema, du bruger til dit websted ikke tillader sidebar aktivering, vælge et nyt layout for dit websted.

2 Klik på "Udseende" i admin-menuen til venstre, mod bunden af ​​siden. Dette vil åbne udseende muligheder, hvor du kan ændre ting såsom widgets, baggrunde, menuer og tema muligheder.

3 Vælg "Widgets" fra listen. Hvis din blog er hosted på Wordpress.com, vil du kun være i stand til at bruge de widgets, der er forudinstallerede på hver blog. Men hvis du hoster Wordpress gennem din egen web-vært, kan du søge gennem alle tilgængelige widgets til ting som Amazon lister, Facebook fans og mere.

4 Klik på søgefunktionen i widget menuen for at søge efter nye widgets. Bemærk, dette trin er kun for brugere, der vært Wordpress på deres egne websteder. Disse indstillinger er ikke tilgængelige for WordPress.com brugere. Når du finder den widget eller plug-in du leder efter, skal du klikke på "Install". Efter widget færdig med at installere, at vende tilbage til den vigtigste widget side placere disse widgets på din sidebar.

5 Træk og slip de widgets, du gerne vil vise i din sidebjælke ved at klikke på navnet på den widget på din widgets side og trække dets ikon under "Sidebar 1" eller "Sidebar 2" overskrift. De viste overskrifter vil afhænge af den type layout du har valgt til din Wordpress blog eller hjemmeside. Denne handling kan gøres på alle Wordpress blogs. Igen kan WordPress.com brugere anvender widgets, men de er begrænset til dem, Wordpress har forudinstalleret. Disse widgets omfatter arkiver, blog statistik, kalendere, Flickr, blog skyer, Twitter, de seneste stillinger og mere.

6 Klik på den blå knap "Gem" inden for denne widget option menu, når du er færdig. Nogle widgets kommer med yderligere valgmuligheder. For eksempel "Arkiver" widget giver dig mulighed for at tilføje en titel og angive det som en drop-down menu, samt en mulighed for at vise indlæg tæller eller ej. Mange af de forudinstallerede widgets tilbyder muligheder langs disse linjer. Dette giver mulighed for mere tilpasning. Når du har gemt din widget placering og muligheder, se ændringerne ved at klikke på navnet på dit websted i øverste venstre hjørne af skærmen. Foretag de nødvendige ændringer af dine widgets, indtil du er tilfreds med deres udseende.


relaterede artikler