Sådan ændres den militære Time Clock på en proceslinjen

August 6

Sådan ændres den militære Time Clock på en proceslinjen


Windows-operativsystemet kan konfigureres til at matche de lokale dato og tid konventioner, der anvendes i stort set alle dele af verden. Dette omfatter indstilling af proceslinjen ur til at vise tiden i 24-timers (militær) format for nationer, der ikke anvender et 12-timers ur som den, at borgerne i USA er vant til. Hvis du har købt en computer med lokalisering indstillinger for en anden del af verden, kan du finde, at proceslinjen uret viser tiden i 24-timers militær format. Brug indstillingerne for dato og klokkeslæt i Windows til at ændre det ur fra militære tid til 12-timers format.

Instruktioner

Windows 2000

1 Klik på "Start" knappen, og klik derefter på "Indstillinger" og "Kontrolpanel".

2 Dobbeltklik på "Internationale indstillinger".

3 Klik på "Time" fanen. I øjeblikket vil tidsformatet vises i et format, der minder om "H: mm:. Ss" Hovedstaden "H" betyder en 24-timers ur. Ændre det til et lille "h", som betyder en 12-timers ur.

4 Klik på "OK" for at gemme ændringen.

Windows XP, Vista og 7

5 Klik på "Start" knappen, og derefter klikke på "Control Panel".

6 Dobbeltklik på "Internationale og sproglige indstillinger" i Windows XP og Vista eller "Region og Sprog" i Windows 7. Hvis du ikke kan se denne Kontrolpanel, klik på "Klassisk visning" linket i venstre side af vinduet, hvis du kører Windows XP og Vista, eller klik på "Vis efter" drop-down menuen øverst i vinduet, hvis du kører Windows 7, og vælg "Små ikoner."

7 Brug drop-down menuen øverst i vinduet for at vælge "English (United States)" eller det sted, hvor du bor. Gør dette ændrer automatisk systemets ur til 12-timers format.

8 Klik på "OK" for at gemme ændringen.


relaterede artikler