Sådan køber en farve Laser Printer til brug i hjemmet

February 18

Laserprintere tilbyder top kvalitet udskrivning, især i sort og hvid. Farve laserprintere er også fremragende og stigende kvalitet til det punkt, hvor laser udskrivning af fotos bliver populære. De er lidt dyrere end de mere populære blækprintere, men at købe en farve laser printer til brug i hjemmet er ved at blive en hel del.

Instruktioner

1 Bestem dine behov. Hvad vil du lave? Udskrivning af billeder, udskrivning af dokumenter og trykning usædvanlige ting som plakater eller konvolutter er alle muligheder værd at overveje.

2 Spørg kolleger eller venner om laserprintere, de bruger i hjemmet eller på arbejdspladsen. Overvej hastigheden, støj og kvaliteten af ​​disse printere.

3 Check for udskriftskvalitet. Udskriftskvaliteten, for de fleste mennesker, er det vigtigste aspekt af deres laserprinter. Få mindst en 600 x 600 dpi. Det betyder, at printeren vil fastsætte 600 dpi, og højere tal svare til mere præcise, skarpe udskriftsjob.

4 Kig på forskellige fabrikantens i person, hvis du kan. Gå til elektronik butik og visuelt vurdere, om printerne vil passe ind i dit hjem rummet som ofte er der en mere begrænset mødested end et kontor.

5 Sammenlign mindet om hver printer eller dens RAM. For mange hjemmebrugere, dette er ikke så stort et problem. Også spørge, om hukommelsen kan udvides.

TIPS

  • Kig på printer garantier og sammenligne længden og dækning af hver.
  • En stigning i printerens RAM vil øge printerens hastighed.
  • Hvis farven er en prioritet, inkjet printere tilbyder en bedre værdi end de nuværende farvelaserprintere.
  • At få den bedste pris betyder ikke, at du får det bedste produkt. Shop omhyggeligt.

relaterede artikler