Sådan foretages fejlfinding en eMachine D2880 Med Ingen strøm

June 14

Sådan foretages fejlfinding en eMachine D2880 Med Ingen strøm


Generel strømafbrydelse eller en hardware fejl kan gøre at trykke på afbryderknappen på en eMachine D2880 en forgæves indsats. En svigtende strømforsyning eller bundkort kan forhindre D2880 fra tænder, og hvis det ikke er udskiftet, kan medføre skade på computerens andre interne komponenter. Forståelse nogle af de potentielle årsager til, hvorfor en eMachine D2880 undlader at tænde kan støtte i fejlfindingsprocessen, og kan medføre en opløsning uden at du behøver at kontakte kundesupport.

Instruktioner

1 Sæt eMachine D2880 til en anden stikkontakt. Dette giver dig mulighed for at udelukke stikkontakten som det potentielle problem.

2 Bekræft strømledningen sættes fast i både eMachine D2880 og strømkilden. Hvis du bruger en strømskinne, skal du sørge for strimlen sættes helt ind i stikkontakten, og at den er tændt. Brug en anden ledning og tilslutning af eMachine D2880 til en anden strømskinne giver dig mulighed for at udelukke den eksterne magt udstyr som årsagen til problemet.

3 Udfør en power reset ved først at tage netledningen fra eMachine D2880, og derefter skubber i D2880 afbryderknappen i 30 sekunder. Slip afbryderknappen før du tilslutter eMachine strømkabel. En hardwarefejl kan være at skyde skylden hvis D2880 stadig ikke at tænde, efter at strømmen reset.

4 Kontroller D2880 strømforsyning for at se, om ventilatoren spinning. En mangel på fan aktivitet kan indikere hardwarefejl, men en roterende ventilator garanterer ikke, at strømforsyningen er ikke funktionsfejl. Hvis du har adgang til en anden strømforsyning, kan du åbne eMachine og bytte reservehjulet forsyning med den pågældende. Altid tage netledningen fra bagsiden af ​​eMachine, før du åbner sagen. Hvis bytte strømforsyninger ikke løser problemet, kan problemet ligge med bundkortet.

5 Kontakt eMachine kundesupport for yderligere assistance. En tekniker vil hjælpe dig med at bestemme den næste fremgangsmåde. Hvis din eMachine har en gyldig garanti, kan reparationer være gratis.