Hvordan man laver et billede Look 16-Bit i Photoshop

September 27

Hvordan man laver et billede Look 16-Bit i Photoshop


Hvis det menneskelige øje kan behandle op til 10 millioner farver, i henhold til Photoshop Essentials hjemmeside, skaber et billede potentielt består af 281 billioner farver kan virke som overkill. Stadig, hvis du er interesseret i at arbejde med så mange farver af grunde som gradienter og farvetilpasning, er du nødt til at støde op dit design til 16 bit (Photoshop standard er 8 bit), som tilbyder 16,8 millioner farver. Med et par klik i Photoshop, kan du ændre dit billede fra 8 bit til 16 bit og øge dine farvemuligheder mange gange.

Instruktioner

1 Åbn Photoshop, skal du klikke på menuen "Filer" og vælg "Ny". Skriv "16Bit" ind i feltet "Navn". Indtast dine foretrukne billedets dimensioner ind i "Bredde" og "Højde" kasser, såsom "8" og "5." Træk ned "Dimensioner" menuer og vælg "tommer" for hver.

2 Træk ned menuen "Color Mode" og vælg "RGB Color". Træk ned menuen "Bit Mode" ved siden af ​​den og vælg "16 bit". Bemærk dette gør nummeret i "Image Size" i vinduet meget større. Klik på "OK", og Photoshop åbnes.

3 Gennemgå toppen af ​​Photoshop arbejdsområde, hvor dit billede titel og dens zoom størrelse er placeret. Kig efter parentesen viser (RGB / 16) for at vide, at du har en 16-bit arbejdsområde. Tilføj maling, farver og mønstre efter ønske.

4 Skift et eksisterende billede til 16 bit ved at klikke på menuen "Filer", vælge "Åbn", browsing til filen og dobbeltklikke på den for at åbne det i Photoshop arbejdsområdet. Bemærk titlen og parentes sige "8" til højre for RGB mulighed.

5 Klik på "Image" menuen og vælg "Mode". Check "16 bit / kanal" option på drop-down menuen. Intet ændres i selve billedet, men hvis man ser på titlen og parentes, det nu står "16" i stedet for "8."

6 Klik på menuen "Filer" og vælg "Gem som". Skriv et nyt navn til billedet eller et versionsnummer for at bevare den oprindelige 8-bit version.


relaterede artikler