Sådan Hold telefonen fra Afbrydelse Dial-Up Internet

April 4

Sådan Hold telefonen fra Afbrydelse Dial-Up Internet


Nogle mennesker stadig bruge dial-up internetforbindelser, enten fordi den service koster mindre eller fordi andre Internet-tjenester er ikke tilgængelige i deres områder. Men du skal huske, at en dial-up internetforbindelse fungerer via en telefonlinje. Hvis du bruger den samme linje til din din telefon service, kan du have din internetforbindelse afbrudt af et indgående opkald. Dette er forårsaget af at have Banke aktiveret. For at fjerne problemet, kan du deaktivere banke i den tid du er på computeren.

Instruktioner

1 Deaktiver banke fra din computer. Gå til "Start" og vælg "Opret forbindelse til." Vælg "Alle forbindelser", som vil åbne vinduet Netværksforbindelser.

2 Højreklik på ikonet forbindelse til dial-up og vælg "Skift indstillinger for denne forbindelse."

3 Check "Brug opkaldsregler", og klik på "Opkaldsregler" knap, der vises i midten af ​​skærmen.

4 Vælg din placering på listen over indstillinger, der vises, og klik på knappen "Rediger".

5 Kig efter afkrydsningsfeltet, der siger "at deaktivere ventende opkald." Kontakt dit telefonselskab for at finde ud af, hvad koden er. I de fleste tilfælde er dette * 70 (stjerne 70). Skriv den relevante kode ind i feltet for at deaktivere banke og vælg "OK". Klik på "OK" og luk alle åbne vinduer. Telefonen afbrydelser skal stoppe.

6 Alternativt, installere en ekstra telefonlinje udtrykkeligt til brug med dial-up forbindelse. Undgå at bruge denne linje for at foretage eller modtage opkald, hvis du fortsætter med at få opkald, der kommer igennem. Permanent deaktivere ventende opkald på denne linje med trin 1 til 5.