Sådan Send Mobile Pics til Facebook

March 31

Sådan Send Mobile Pics til Facebook


Mange mobiltelefoner er udstyret med et digitalt kamera, som du kan bruge til at indfange de særlige øjeblikke i dit liv. Når du har taget billeder på din telefon, kan du ønsker at dele dem med dine Facebook-venner. Smartphone-brugere kan uploade fotos ved hjælp af Facebook Mobile applikation. Heldigvis en alternativ metode er til rådighed, der alle med en standard mobiltelefon kan bruge til at uploade billeder til Facebook via en e-mail-klient. At uploade billeder på denne måde, skal du logge ind på din Facebook-konto og registrere for en personlig upload e-mailadresse.

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser på computeren, og gå til Facebook.com/mobile. Log ind på din Facebook-konto ved at indtaste dit brugernavn og password.

2 Klik på "Send My Upload Email til Me Now." Et pop-up vindue åbner og viser din registrerede e-mail adresse.

3 Klik på drop-down menuen email-adresse og indtaste den korrekte e-mail-adresse til din mobiltelefon i indtastningsfeltet, eller vælg et tidligere registreret e-mail-adresse. Klik på "Send Email" knappen.

4 Start e-mail-klienten på din mobiltelefon og tjek din indbakke for en e-mail fra Facebook. Åbn e-mailen og kopiere personlige upload e-mailadresse fra kroppen af ​​meddelelsen.

5 Opret en ny e-mail i din mobiltelefon e-mail-klient. Vedhæft det foto, du vil overføre til Facebook.

6 Skriv oplysninger om foto ind i e-mail "Emne" feltet. Facebook vil bruge disse oplysninger til at billedtekst dit foto.

7 Indtast upload e-mailadresse du kopierede i trin 6 i den e-mailadresse feltet.

8 Send e-mailen. Dit foto og billedtekst vil blive offentliggjort på din Facebook hjemmeside og profil side. Stillingen vil også blive vist i dine venners nyheder feeds.

TIPS

  • Gem upload e-mailadresse, du modtager fra Facebook på din mobiltelefon. Du kan bruge det næste gang du ønsker at uploade et billede til Facebook.
  • Brug samme fremgangsmåde til at uploade videoklip fra din mobiltelefon til Facebook.
  • Du kan opdatere din Facebook-status ved at indtaste tekst i e-mail "Emne" feltet og sende en e-mail uden et foto eller video vedhæftet fil.
  • Tjek din carrier netværks dataoverførsel politikker og gebyrer, før du uploader store billedfiler med email-klienten på din mobiltelefon.

relaterede artikler