Sådan Expose bundkortet af en Acer Aspire 5570

September 4

Acer Aspire 5570 er en bærbar computer, der er udstyret med enten en Centrino Duo eller Core Duo-processor, et nVidia GeForce Go 7300 grafik-processor, tre USB 2.0-porte, en VGA-skærm port og understøttelse af op til to GB DDR2 RAM. Skulle en af ​​de 5570 interne komponenter, såsom systemet fan, begynder at vise tegn på fiasko, kan du finde det nødvendigt at få adgang til den bærbare computer bundkort for at udføre reparationer. Dette vil kræve en næsten fuldstændig adskillelse af computeren.

Instruktioner

1 Sluk den bærbare computer og afbryd eventuelle tilsluttede eksterne enheder. Tag AC adapteren, hvis du bruger en. Luk skærmen og vend den bærbare computer over. Skub batterilåsen til den ulåste position, derefter fjerne batteriet fra den bærbare computer.

2 Undersøg undersiden af ​​den bærbare computer, og find rillerne, der angiver placeringen af ​​harddiskpladsen cover og hukommelse bay dække; fjerne skruer begge dæksler på plads. Frigør begge dæksler og sæt dem til side. Fjern skruen, der fastgør harddisken modulet til bugten, så frigøre modulet fra den bærbare computer og fjerne det.

3 Find hukommelsesmodulet, som er installeret på mod siden af ​​bugten ligger ved siden af ​​batterirummet. Skub ud klippene fastgør hukommelsesmodulet på plads; fjerne modulet og sæt den til side.

4 Inspicere det indre af hukommelse bugten og finder det trådløse kort, som har en trykt etiket og en antenne wire fastgjort. Afmonter ledningen, og skub kortet gratis af stikket. Find den interne modem, som rager ud fra den ene side af hukommelse bugten. Fjern de skruer, der holder modemmet på plads. Skub modem fri af stikket, og afbryd vedlagte kabel.

5 Fjern skruen installeret under den forreste ende af det optiske drev. Træk det optiske drev ud i siden af ​​den bærbare computer. Vend den bærbare computer oprejst og undersøge bagkanten. Fjern de skruer, der holder tastaturet dækslet til den bærbare base, der ligger ved siden af ​​skærmens hængsler.

6 Skub skærmen tilbage, indtil den når en 180 graders vinkel. Løft tastaturet dækslet opad og sæt den til side. Fjern de to skruer, der er installeret på den øverste kant af tastaturet. Træk den øverste kant af tastaturet opad og flip de tastaturer mod dig. Afbryd kablerne fører fra tastaturet til den bærbare base.

7 Afbryd ledningerne fører fra skærmen til den bærbare base. Fjern de skruer, der fastgør skærmen til basen. Træk skærmen fri for den bærbare base og sæt den til side.

8 Fjern de tre skruer, der holder store til den bærbare base. Vend bunden og fjern de 18 skruer, der er installeret langs kanterne af basen og harddiskpladsen. Retur basen til en oprejst position. Løft det øverste hylster fri af bunden for at få adgang til bundkortet.


relaterede artikler