Sådan Downsize Billeder til e-mail

February 12

Sådan Downsize Billeder til e-mail


Mange e-mail-programmer som Hotmail og Yahoo har fil vedhæftede begrænsninger. Dette kan gøre tingene vanskeligt, hvis du forsøger at sende store fotos. Heldigvis kan du stadig sende dine billeder via e-mail, så længe du indskrænk dem til at opfylde de maksimale krav til størrelse. De fleste computere er udstyret med et par forskellige programmer, som du kan bruge til at downsize fotos. Derudover er der gratis online foto downsize værktøjer, du kan bruge.

Instruktioner

Brug af Microsoft Office Picture Editor

1 Åbn dit billede med Microsoft Office Picture Editor. Hvis programmet ikke er standard foto-programmet, skal du højreklikke på billedfilen, skal du vælge "Åbn med" og vælg "Microsoft Office Picture Editor."

2 Klik på pilen ved siden af ​​spørgsmålstegn. Vælg "100%" for at sikre, at du får vist den faktiske størrelse på billedet. Dette vil give dig en idé om, hvor meget du har brug for at skære ned.

3 Klik på "Rediger billeder" og vælg "Resize". Vælg "Procentdel af Original Højde og bredde" valgmulighed. Dette sikrer, at billedet forbliver proportional.

4 Brug pilen til at vælge den nye størrelse for fotoet. Vælg en procentdel af det originale foto & # 039; s størrelse. For eksempel, hvis du ønsker at gøre billedet en halv størrelse af den oprindelige, skal du vælge 50 procent. Klik på "Ok" for at gemme dine ændringer til billedet.

Brug af Microsoft Paint

5 Åbn dit billede i Microsoft Paint. Hvis billedet ikke åbnes automatisk i Microsoft Paint, skal du højreklikke på billedet filen og vælge "Åbn med" og "Paint".

6 Klik på "Image" og vælg "Resize / Skew." Dette åbner vinduet foto attributter.

7 Vælg den procentdel af størrelse under vandret, og derefter gøre det samme for lodret. Vær sikker på at sætte den procentdel den samme i hver kategori for at sikre, at billedet er proportional. Klik på "Ok" for at foretage dine ændringer til billedet.

TIPS

  • Der er også flere gratis online-værktøjer, du kan bruge til at downsize dit foto til at sende via e-mail. Se afsnittet ressource for et par online-værktøjer, hvis du har problemer med at bruge enten program er beskrevet ovenfor.

relaterede artikler