Sådan Stop en PalTalk Scene

March 1

PalTalk er en hjemmeside, der tilbyder video chat rooms for folk at tale i. Ofte er disse venlige og interessante samtaler, der opstår mellem mennesker af mange forskellige lande. Men fordi online chat kan være upersonlig, tvister kan ofte forekomme. For at stoppe en PalTalk scene, er det vigtigt at bevare roen og indsamlet, mens du bruger chatrum administrationsværktøjer korrekt. Brug chatrum etikette til at forsøge at berolige andre medlemmer ned, før du vælger mere alvorlige handlinger.

Instruktioner

1 Registrer som medlem på PalTalk. Brugere kan indtaste et chatrum som gæst, men gæsterne har ikke nogen administrative rettigheder på et chatrum, mens en registreret bruger kan hoppe eller forbyde en uregerlig chat deltager.

2 Start et nyt chatrum fra listen af ​​muligheder på din side konti. Inviter andre PalTalk medlemmer til at slutte dig i chatten. Ved at starte et nyt rum, du bliver moderator og kan holde medlemmer fra fornærme andre.

3 Inviter PalTalk brugere du er fortrolig med og allerede chatte med i andre værelser. Dette holder venlige tillid mennesker i chatten, og giver mulighed for færre afbrydelser.

4 Deltag i chatten ved hjælp af de grundlæggende chat regler for etikette. Undgå at bruge store bogstaver indikerer dette råb. Undgå fejl eller stødende sprog og holde sig til emner, der ikke er kontroversielle, såsom seksuelle, religiøse eller politiske emner.

5 Bounce en bruger, der hele tiden opfører obnoxiously. Læg mærke til den administrative konsol, der vises, når du starter din egen chat room. Vælg det brugernavn, du ønsker at hoppe og klik på knappen "Bounce" for at fjerne en offensiv bruger fra chatten.

6 Vælg "Ban" i admin-konsollen, når du ønsker en mere permanent løsning på at forhindre brugeren i at bruge chatten. Banning en bruger vil forhindre ham i at komme ind i lokalet i mindst 30 dage.


relaterede artikler