Hvad Er Nero billede Drive?

September 14

Hvad Er Nero billede Drive?


Nero Billede Drive installerer et virtuelt drev på din computer, giver dig adgang til digitale kopier af cd'er og dvd'er, der er gemt i en billedfil format. Nero ophørte Billede Drive i 2007 og ikke længere omfatter det med Nero Burning Rom.

Fungere

Billede Drive skaber et virtuelt cd / dvd-drevet på din computer. Du kan derefter bruge den virtuelle CD / DVD drev til at montere cd'er og dvd'er arkiveret som billedfiler. Konvertering dine cd'er og dvd'er i billedfiler giver dig mulighed for at beskytte de fysiske diske fra slitage og giver dig også hurtigere adgang til data, software og medier.

Egenskaber

Du kan åbne ISO og NRG billedfiler med Image Drive og manipulere dem, som om de virtuelle diske var faktiske cd'er eller dvd'er. Billede Drive understøtter op til to virtuelle drev, så du kan få adgang til to billedfiler samtidigt. Desuden vil billede Drive automatisk genmonteres en billedfil, efter du genstarter computeren.

Historie

Nero bundtet Billede drev med sin populære CD- og DVD-brænding suite Nero Burning Rom gennem 2007. Men Nero ophørte billede Drive i 2008 og stoppede herunder den med Nero Burning Rom med version 8.0 af softwaren suite.


relaterede artikler