Sådan Clean Up Computer Fejl for Free

September 13

Der synes at være så mange fejl et program kan undergå som faktiske handlinger udføres. På grund af den brede vifte af emner, er det vigtigt at have et program, der kan løse en lang række spørgsmål. Glary Utilities, der er tilgængelig som en gratis download, kan udføre de fleste, hvis ikke alle, af de fejlrettelser en computer vil se. Fra fastsættelse registreringsdatabasen for at fjerne adware og optimere styresystemet, kan Glary Utilities gøre det hele.

Instruktioner

1 Klik på Free Glary Utilities Hent linket i afsnittet Ressourcer nedenfor.

2 Klik på det store grønne "Download nu" knappen. Dette vil bringe et nyt vindue, der spørger, om du vil gemme filen. Klik på "Gem fil". Filen vil nu begynde at downloade til computeren.

3 Vælg enten ikonet på skrivebordet eller ikonet i "Downloads" pop-up vindue. Klik på "OK" når du bliver spurgt, om du ønsker at åbne programmet, og derefter "Kør" når du bliver spurgt, om du ønsker at køre programmet. Dette vil nu lancere "Glary Utilities guiden Installation."

4 Følg trinene i installationsguiden for at fuldføre konfigurationen. Selve installationen tager kun et øjeblik eller to. Når dette er fuldført, kan du starte Glary Utilities ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Naviger gennem programmet for at vælge, hvilken del af den computer, du ønsker at optimere eller hvilken slags fejl, du gerne vil løse. Hvis du ikke er sikker, kan du udføre en komplet system status, hvilket vil søge i registreringsdatabasen for fejl, en liste over alle internetfiler, der ikke behøver at være på computeren, kigge efter adware og unødvendige ikoner på skrivebordet.


relaterede artikler