Hvordan man laver en collage med Photoshop CS3

January 20

Adobe Photoshop CS3 er en af ​​de mest populære grafikprogram i verden. Det har utallige anvendelser i erhvervslivet, underholdning og medier. Kunstnere også bruge det til collage. En collage er en vidunderlig måde at præsentere en gruppe af fotos eller andre billeder som et enkelt billede. Det kan anvendes i en scrapbog, en brochure eller på et websted. Oprettelse af en collage er let at gøre, hvis du har Photoshop CS3, selvom disse instruktioner vil arbejde med alle version af Photoshop.

Instruktioner

1 Åbn Photoshop CS3. I den dialogboks, der åbnes, skal indstillingerne for format og opløsning uanset hvad du har brug for til dit projekt. For eksempel, hvis du placerer denne collage på nettet, kan du gøre opløsningen 72. Men hvis du har det trykt professionelt gøre opløsningen mindst 150. Navn dokumentet "Collage 1", og klik på "OK".

2 Gå til Toolbar, og ændre "forgrund" farve til hvad du vil baggrundsfarven for din collage til at være. Så gå til "Fyld" værktøj, og fylde lærredet med den farve, du plukket.

3 Åbn en af ​​de billeder, du vil føje til collage. Gå til Vælg, og klik på "Select All". Så gå til "Rediger", og derefter "Kopier". Endelig "Indsæt" billedet i "Collage 1". Det vil komme ind på sit eget lag.

4 Gå til "Rediger" og derefter Transform og vælg "Scale" for at ændre størrelsen på det indsatte billede til den størrelse, du ønsker det skal være i collage, og "Roter" at rotere det. Brug derefter "Flyt" værktøj til at placere den, hvor du ønsker det.

5 Gentag trin 4 med hver af de billeder, du vil føje til collage. Så gå til "Filer", klik på "Gem som" og fra den angivne fil typer gemme billedet som en PSD-fil. Endelig gøre det igen, men gemme billedet som en høj opløsning JPEG.