Sådan Load Microsoft Office Professional 2007 på en HP Pavilion bærbar

April 1

Sådan Load Microsoft Office Professional 2007 på en HP Pavilion bærbar


Microsoft Office Professional 2007 er en opdateret version af Microsofts populære serie af business softwarepakker indeholder sådanne programmer som Word, Excel og Outlook. Installer Microsoft Office Professional 2007 på din HP Pavilion bærbare computer til at få adgang til disse programmer.

Instruktioner

1 Start HP Pavilion bærbare computer og indsætte Office Professional installation 2007 disk efter skrivebordet er helt indlæst. Efter et øjeblik, disken spinder op og installation program belastninger.

2 Indtast din Office 2007-produktnøglen. Produktet nøgle er en 25 tegn alfanumerisk kode, der kan findes i emballagen til Office Professional 2007. Det bruges til at bekræfte, at du er en juridisk ejer af produktet. Klik på knappen "Fortsæt" efter indtastning af koden.

3 Undersøg licensvilkårene for Office Professional 2007. Du skal acceptere vilkårene for at installere softwaren. Placer en check i feltet "Jeg accepterer betingelserne i denne aftale," og derefter klikke på "Fortsæt".

4 Klik på knappen "Tilpas".

5 Klik på fanen "Installation Options". Denne fane bruges til at vælge komponenterne i Microsoft Office Professional 2007, du ønsker at installere, såsom Word, Excel og Outlook. Som standard er alle komponenterne valgt. For at undgå at installere en komponent, du ikke ønsker at bruge, skal du klikke på den grå boks ved siden af ​​den og vælg "Ikke tilgængelig".

6 Klik på fanen "File Location". Dette faneblad viser placering, som filerne til Office Professional 2007 vil blive installeret. Som standard er dette den "Program Files" mappe på din primære harddisk. For at ændre dette, skal du klikke på knappen "Browse" og vælg en ny mappe.

7 Klik på fanen "brugeroplysninger". Denne fane viser navnet og initialer, der vises på dokumenter, du opretter eller ændre. Indtast navnet og initialer, du gerne vil blive vist på dine dokumenter, og hvis det ønskes, navnet på den virksomhed eller organisation, du repræsenterer.

8 Klik på "Installer nu" knappen i nederste højre hjørne af vinduet. Komponenterne i Office Professional 2007, at du er valgt kopieres fra installationsdisken til den bærbare computer harddisk.

9 Klik på "Luk" knappen, når installationen er færdig. Microsoft Office Professional 2007 er klar til brug.


relaterede artikler