Sådan Konverter iTunes til WAV

April 15

Sådan Konverter iTunes til WAV


Når du importerer en cd til iTunes, programmet konverterer filen i det komprimerede MPEG-4 format. Men nogle lydentusiaster foretrækker at lytte til deres musik i lossless, ukomprimerede formater. En sådan format er .WAV fil. Heldigvis kan du bruge iTunes til at konvertere dine MPEG-4 filer i .wav-filer, holde den oprindelige fil efter konverteringen. Efter at have fulgt et par enkle trin, vil du være i stand til at dekomprimere din komprimerede musik.

Instruktioner

Konvertering til WAV

1 Åbn iTunes-indstillinger. På en Mac skal du klikke på "iTunes" og derefter "Indstillinger". På en pc skal du klikke på "Rediger" og derefter "Indstillinger".

2 Klik på knappen "Generelt" og derefter på knappen "Importer indstillinger".

3 Klik på "WAV" på "Importer Brug af" pop-up og derefter gemme ændringerne.

4 Vælg de sange, du vil konvertere, og derefter vælge "Opret WAV" fra menuen Avanceret. De konverterede sange vil derefter være i dit bibliotek, når processen er slut.

TIPS

  • Konverter dine sange til WAV, før du importerer dem på harddisken. Konvertering komprimerede filer vil ikke forbedre lydkvaliteten.
  • WAV-filer fylder meget mere plads på din harddisk end komprimerede musikfiler. Sørg for at du har en ordentlig plads på din harddisk, før konvertering.

relaterede artikler