Hvordan udskriver jeg en kalender i Outlook 2007?

June 19

Outlook 2007 er et populært program fra Microsoft til styring e-mail konti, kontaktoplysninger og kalenderbegivenheder. Det bruges i både hjem og kontor miljøer og er en del af Microsoft Office 2007 Professional. En fordel ved Outlook 2007 er de mange forskellige måder, hvorpå brugerne kan se og dele deres data. En let måde for brugerne at dele en kalender er at udskrive den fra Outlook interface til distribution til andre.

Instruktioner

1 Start Outlook ved at klikke på ikonet på skrivebordet eller vælge det fra "Programmer" i menuen Start i Windows.

2 Vælg kalenderen udskrive, ved at vælge det fra vinduet Outlook Navigation.

3 Klik på "File" i menuen og vælge "Udskriv" fra drop-down menuen.

4 Vælg et print stil fra boksen "Print Style", der vises. Outlook indeholder flere indbyggede print stilarter, der bestemmer et udskriftsjob s papir og sideindstillinger, som dikterer, hvordan elementer udskrives. Vælg "Kalender Detaljer Style" for at udskrive kalenderen med oplysninger om aftaler og møder.

5 Angiv det antal dage til din kalender til at udskrive ved at udfylde start- og slutdato i "Start" og "End" liste poster.

6 Foretag yderligere justeringer af udskriftsjobbet ved at vælge "Sideopsætning". Klik på "Udskriv" for at anvende ændringerne og udskrive kalenderen.

TIPS

  • Det er muligt at udskrive daglige, ugentlige eller månedlige udsigt over kalenderen. For at se hvilke visning fungerer bedst, justere kalendervisning før forpremiere udskriftsjobbet.
  • Private poster i kalenderen, vil ikke blive udskrevet, medmindre "Skjul Detaljer om private aftaler" afkrydsningsfelt ikke er markeret i dialogboksen til udskrivning.

relaterede artikler