Sådan bruges min iPad på et fly

April 27Uanset om din iPad er en Wi-Fi eller Wi-Fi-plus-3G-model, modtager og sender den trådløse signaler, der kan forstyrre følsomt udstyr luftfart kontinuerligt. Af denne grund, flyselskab personale bede dig om at slukke enheden før start og lade det ud gennem en flyvning. Men iPad giver dig en måde at slukke kun dens potentielt uregerlige trådløse funktioner. Med en enkel switch, kan du fortsætte med at arbejde og lege med din iPad på et fly, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Instruktioner

1 Tryk "Indstillinger" på startskærmen. Dette bringer dig til en skærm, der viser alle dine iPad indstillinger.

2 Sluk alle din iPad trådløse forbindelser og modtagere, herunder cellulære service, Wi-Fi, GPS og Bluetooth. For at gøre dette på en iPad 3G, skifte din "Flytilstand" switch "On"; Det er den allerførste punkt på venstre panel af skærmen indstillinger. På en Wi-Fi-only iPad, skal du trykke på "Wi-Fi" indstilling til venstre panel og derefter skifte Wi-Fi-switch "Off" i højre panel. Wi-Fi-only iPad ikke har en flytilstand indstilling.

3 Nyd dit fly ved at se en film, læse en bog, lytte til musik eller en lydbog, skrive noter, redigere dokumenter, visning af fotos eller spille spil på din iPad. Med "Airplane Mode" aktiveret og "Wi-Fi" deaktiveret, kan du fortsætte med at spille eller arbejde med downloadet indhold og bruge en app, der er ikke trådløs-afhængig. Dette skulle gøre op for alle de ting, du ikke kan gøre med din iPad på et fly, herunder surfe på nettet, få adgang til dokumenter, der er gemt i skyen, sende eller modtage e-mail, synkronisere kontakter eller kalendere, få vejret eller kortoplysninger, streame musik eller video, foretage indkøb eller spille spil online.

4 Bevis til en spørgende stewardesse, at du bruger din iPad sikkert og føjeligt. På en iPad 3G, peg på det lille fly ikon i øverste venstre hjørne af skærmen, der har erstattet din sædvanlige ikoner signalstyrke og netværk. På en Wi-Fi-only iPad, skal du trykke på "Indstillinger" og derefter "Wi-Fi" for at vise, at din Wi-Fi er tændt "Fra".

TIPS

  • Din flyvebesætningen kan tillade dig at genaktivere Wi-Fi og Bluetooth, mens i flytilstand. For at genaktivere Wi-Fi, tryk "Indstillinger", "Wi-Fi" skifte Wi-Fi "On" og derefter vælge en Wi-Fi-netværk. For at genaktivere Bluetooth, tryk "Indstillinger", "General", "Bluetooth" og derefter skifte Bluetooth "On".
  • Placering tjenester, såsom GPS, fungerer ikke i flytilstand.