Sådan Resize et billede i Photoshop CS3

September 22

Når du bruger digitale fotografier på hjemmesider eller sende dem i e-mails, er det ofte nødvendigt at ændre størrelsen på billedet for at skabe en mindre filstørrelse. Dette opnås let ved at ændre størrelsen det originale billede i Photoshop. Når du ændrer størrelsen en billedfil, skal du ikke gemme ændringerne i den oprindelige fil. Opret en ny fil ved hjælp af "gem som" kommando og udpegning et nyt filnavn.

Instruktioner

1 Gå til "Start" og åben Photoshop.

2 Klik på "File" i øverste venstre hjørne af vinduet Photoshop.

3 I den menu, der falder ned, skal du klikke på "Åbn" for at ringe op den billedfil, du ønsker at ændre størrelsen.

4 I det vindue, der åbnes, find den billedfil, du ønsker at arbejde på. Klik på den for at åbne det i Photoshop.

5 I menulinjen, klik på "Image".

6 I drop-down menuen, klik på "Image Size". Størrelse Vinduet billede åbnes så du kan foretage de ønskede ændringer.

7 Skift antallet af pixel ved at angive en procentsats eller angive det nøjagtige antal pixel. Klik på pilen til højre for "Pixels" for at vælge pixels eller procenter.

8 Indtast den ønskede bredde eller højde under "Pixel Dimensioner." Hvis du vælger pixels, skriv den mængde, du ønsker. Hvis du vælger procentdel, skriv den procentdel af forskellen, du ønsker det nye billede til at udstille i forhold til originalen. Du skal kun indsætte en ændring for enten højde eller bredde, som programmet automatisk vil ændre den anden ved en proportional mængde.

9 Klik på "OK" for at lukke vinduet og gemme dine ændringer. Klik på "Annuller", hvis du ønsker at lukke vinduet uden at foretage ændringer i billedstørrelsen.

10 For at gemme din nye billedfil, klik på "Filer" og vælg "Gem som" fra drop-down menuen.

11 I pop-up-menuen, skal du indtaste et nyt filnavn, og klik på "Gem." Dette vil oprette en ny billedfil i den nye størrelse, samtidig med at du kan holde den oprindelige fil på den oprindelige størrelse.


relaterede artikler