Sådan Fix Windows Blue Screen of Death

October 9

Sådan Fix Windows Blue Screen of Death


Når Windows-operativsystemet går ned, vises en blå skærm med hvid tekst, før computeren genstarter. Når computeren viser denne type fejlmeddelelse, kan du ikke fortsætte med at bruge det, indtil den genstartes. Computerbrugere har derfor givet denne type fejl tilnavnet "Blue Screen of Death." Blå skærm fejl er blandt de mest vanskelige Windows fejl at foretage fejlfinding, men din computer kan levere bestemte spor, der kan hjælpe dig opspore årsagen til problemet.

Instruktioner

1 Kør Systemgendannelse til at vende tilbage din computer til en tidligere konfiguration, hvis Windows begynder at vise en Blue Screen of Death når du har installeret en ny enhedsdriver eller program. Åbn menuen Start, skriv "Systemgendannelse" i "Søg i alle programmer og filer" felt i bunden, og klik på "Systemgendannelse" ikonet, når det vises på resultatlisten. Hvis ændringen du har lavet til din computer forhindrer den i at starte normalt, genstarte computeren og trykke på "F8" -tasten før Windows indlæses. Fremhæv "Save Mode" og tryk "Enter" for at starte Windows i fejlsikret tilstand, der springer over lastning ikke-væsentlig enhedsdrivere og startprogrammer.

2 Tjek din computer for en kølende problem, processoren at overophede. Hvis computerens blæser altid spinder på den maksimalt mulige hastighed - eller aldrig spins på alle - er det muligt, at lufthullerne er blokerede, eller at ventilatoren er stoppet med at fungere. Sådan afhjælpes en kølende problem ofte kræver åbning af computeren, så hyre en professionel for at få hjælp, hvis nødvendigt.

3 Tjek din computer for virus. En virus infektion ofte gør en computer opfører sig på uforudsigelige måder, hvilket kan resultere i nedbrud. Hvis din computer ikke har nogen anti-virus software installeret, skal du installere et gratis program som Microsoft Security Essentials, Avast! eller AVG. Kør en fuld scanning af alle filer på computeren for at finde og fjerne en virus infektion.

4 Fjern enhver hardware, som du for nylig har installeret, hvis du begyndte at se en Blue Screen of Death efter installationen. Dårlig hukommelse - selvom sjældne - kan forårsage denne form for fejlmeddelelse. Du kan også se blå skærm fejl, hvis magt krav ny hardware overskrider specifikationerne for computerens strømforsyning. Hvis du har installeret et skærmkort, der kræver en ekstra strømtilslutning, kan du også nødt til at opgradere din computers strømforsyning.

5 Scan din harddisk for fejl. Windows har et indbygget værktøj til dette; åbne menuen Start, klik på "Computer" højre-klik på ikonet for din computers primære harddisk, og vælg "Egenskaber". Vælg fanebladet "Funktioner" og klik derefter på "Undersøg nu" knappen under "fejlsøgning" header nær toppen af ​​vinduet. Mange harddisk fabrikanter også distribuere værktøjer til at diagnosticere harddisk problemer. Tjek støtte hjemmeside for harddisken producenten for et afsnit "Download" for at se, om et værktøj er til rådighed for din harddisk.

TIPS

  • Windows registreringsdatabasen er en database med din computer, registrerer computerens indstillinger. Rengøring registreringsdatabasen er den mest effektive måde at løse Blue Screen, fordi størstedelen af ​​edb-problemer er relateret til registreringsdatabasen.

relaterede artikler