Sådan importeres konturer Fra formfil Med Stigninger

August 16

Sådan importeres konturer Fra formfil Med Stigninger


Contour linjer i en to-dimensionelle form filformat kan importeres og konverteres til 3D-tegninger i Autodesk 3D Kort, Civil 3D, Land Desktop, og Topobase. De samme tre-trins proces anvendes til hele denne software, selvom den faktiske trin kan variere. For det første skal de form filattributter importeres og konverteres til Objektdata. For det andet skal den Object Data, der skal forbindes til konturerne i tegningen filen. Endelig er elevation værdier tildelt hver kontur ved at udføre en Alter-Ejendom Query.

Instruktioner

Import og Konvertering

1 Importer form filen ved at klikke på "Funktioner" og derefter "Import". Vælg formen fil (SHP) og klik på "OK".

2 Konverter formen fil til Object data ved at klikke på "Ingen" i Import Dialog Box. Vis Attribut Dialog Box ved at klikke på knappen ellipse. Vælg "Opret Object data" og indtaste navnet på formen fil. Gennemgå felter og attributter ved at klikke på "Vælg felter." Klik på "OK" to gange, når du er tilfreds med dataene, og derefter vente for import til at ske.

3 Skriv "zoom" og derefter "omfang" for at se alle de højdekurver på skærmen. Der bør være et objekt af data tabellen til hver kontur, og alle stigninger skal være nul. Gem kontur tegning, så tæt på.

Kort Explorer Tab

4 Åbn en ny tegning eller den, du har brug for konturerne i.

5 Vælg Map Explorer Tab, og vælg derefter Map opgaveruden.

6 Højreklik på "Tegning" mappe, og derefter vælge "Vedhæft". Vælg navnet på konturen tegning og klik på "Tilføj" og "OK". Dette trin tilføjer konturen fil til "Tegninger" mappe i Map Explorer.

Overførsel af data

7 Udfør en Alter-Ejendom Query på tegningen for at overføre højdedata. Kort Explorer, højreklik på "Aktuel Query" og vælg "Definér." I Definer Query dialog boks, klik "Location" og derefter "Alle" og derefter "OK".

8 Klik på knappen "Alter egenskaber" for at hente Set Property Ændringer dialogboksen. Klik ved siden af ​​ordet "Elevation", derefter åbne Expression dialogboksen Ejendom Altercation ved at klikke "Expression".

9 Klik på "Object data" og derefter klikke på navnet på konturen fil. Klik ved siden af ​​ordet "Elevation."

10 Klik på "OK" for at vende tilbage til den indstillede Property Ændringer dialogboksen. Klikke på "Tilføj" for at sikre, at de højdedata for konturen tegning vil blive brugt. Klik på "OK" for at vende tilbage til Definer Query dialogboksen.

11 Vælg "Uafgjort" for forespørgslen mode og udføre forespørgslen. Kontrollér, at konturerne nu har andre end nul tildelt dem stigninger.


relaterede artikler