Sådan installeres plugins til PS2 emulatorer

July 29

PS2 er videospil hardware, der blev udgivet i 2000. Efter sin løsladelse begyndte softwareudviklere arbejder på edb-programmer, der er i stand til at spille PS2-spil direkte på din computer. Disse programmer kaldes PS2 emulatorer og er i stand til at spille detail PS2 spil ved hjælp af computerens hardware. PCSX2 er den eneste PS2 emulator, der stadig arbejdes på, som af maj 2011. Det bruger plugins for at styre video, lyd gamepads og diskdrev, der bruges til at spille PS2 spil på computeren. Installation af disse plugins er en simpel opgave, som vil give dig den tilpasning, at hver computer kræver.

Instruktioner

1 Find installationsmappen PCSX2 på computerens programmer mappe. Dette vil normalt være placeret i "Program Files" mappen i "C:" drev. Klik på knappen "Start" og "Denne Computer" knappen i startmenuen for at søge efter mappen.

2 Dobbeltklik på "C:" drev i den liste, der kommer op og derefter på "Program Files" mappen vil blive vist. Dobbeltklik på "Programmer" mappen og dobbeltklik derefter på "PCSX2" mappe, som du ser på det næste vindue.

3 Dobbeltklik på "Plugins" mappe i PCSX2 mappe, og du vil se en liste over ".dll" filer. Disse er PS2 emulator s plugins.

4 Hent en af ​​de PS2 emulator plugins fra den officielle side PCSX2 plugins på pcsx2.net. Klik på knappen "Download" ud for navnet på den plugin til at hente den. Når du har downloadet filen, skal du trække det ind i "Plugins" mappe. Dette vil automatisk installere plugin på PCSX2 software.

5 Åbn programmet "PCSX2" på den computer, det er installeret på og klik på knappen "Config" på overlinie menuen. Klik på "Configuration" og en "Plugins" fanen vises. Klik på "Plugins" fanen og du vil se en liste over installerede plugins.

6 Klik på det plugin, du vil aktivere, og PCSX2 programmet vil nu begynde at bruge denne særlige plugin til en af ​​sine fire vigtigste forsyningsselskaber.


relaterede artikler