Sådan Skjul min online status på AOL

August 6

AOL, kort for America Online, er en virksomhed, der har specialiseret sig i online-indhold. Dens programmer omfatter AOL Desktop og AOL Instant Messenger. AOL Desktop giver dig mulighed for at logge ind på AOL-netværket og få adgang til AOL enorme bibliotek af online-indhold, samt bruge AOL chattjenesten. Hvis du gerne vil skjule din chat status skal vises usynlig for andre brugere, kan du gøre det i et par trin.

Instruktioner

1 Start AOL Desktop-programmet ved at klikke på "Start"> "Alle programmer" og vælge "AOL Desktop" fra listen over installerede programmer på pc'en.

2 Log ind på din AOL-konto ved hjælp af dit AOL-skærmnavn og adgangskoden.

3 Klik på "øjeæblet" ikonet på "venneliste" vinduet, som er placeret under søgefeltet i AOL Desktop-programmet. Dette vil placere din chat status til "usynlig" mode. Du kan stadig chatte med andre brugere, men du vil blive vist skjult på deres Buddy Lister, som om du er offline.

4 Skift mellem usynlig og synlig ved at klikke på ikonet øjeæblet. En åben øjeæble betyder, at du er synlig for andre AOL-brugere, mens en lukket øjeæble betyder, at du er her usynlig.


relaterede artikler