Word 2007 vil ikke lade mig Indsæt en Bullet

August 2

Word 2007 vil ikke lade mig Indsæt en Bullet


Microsoft Word 2007 er et tekstbehandlingsprogram del af Microsoft Office-software. Programmet byder på brugernes muligheder for ikke blot simpel tekstbehandling, men evnen til at foretage tabeller, lister og endda etiketter. er nemt og bekvemt at foretage en punktopstilling i Word 2007. Punktopstillinger kan hjælpe til noter eller noget, der kræver hurtig henvisninger. Word 2007 giver brugerne flere valgmuligheder så vidt bullet stil, størrelse og placering.

Instruktioner

1 Åbn Word 2007 ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller i programmet eller anvendelsen fil.

2 Rul musen over fanerne øverst på skærmen. Den "Home" fanen bør være den, på forkant. Hvis det ikke er, skal du klikke på fanebladet "Hjem".

3 Flyt markøren til omkring midten af ​​den tabbed skærmen til valg, over det afsnit, der siger "§." Til øverst til venstre i dette afsnit bør der være et symbol med tre prikker til venstre og tre linjer til højre. Rul musen over dette for at fremhæve det. Et vindue vil poppe op og sige "Bullets".

4 Klik på grafikken. En kugle skal vises til venstre for dit dokument. Hvis du ønsker at ændre den stil af kuglen, skal du klikke på den pil, der ligger ved siden af ​​tre-dot grafik.

5 Rul musen over mulighederne. Du kan ændre, hvilken type kugle, du ønsker fra "Bullet Library." Bare du blot klikke på kuglen, du ønsker. Eller, kan du vælge et andet symbol eller ændre, hvor du vil kuglen skal placeres.

6 Flyt markøren over pilen ved siden af ​​tre-dot grafik. Klik på pilen og derefter klikke på "Definer ny Bullet". Et vindue vil poppe op og giver dig mulighed for at skifte opretningen af ​​kuglen, hvilket gør det større eller mindre og gøre det et andet symbol.

TIPS

  • Når du beslutter dig for at have en punktopstilling, hver gang du trykker på "Enter", vil der være en ny kugle til venstre for dit dokument. For at stoppe dette, skal du blot klikke på tre-dot grafik igen, så det ikke er fremhævet.

relaterede artikler