Sådan gendannes Gateway Mx8711 Notebook

March 18

Sådan gendannes Gateway Mx8711 Notebook


Gendannelse din Gateway Mx8711 notebook til dens oprindelige fabriksindstillinger slipper af gamle programfiler og programmer, du ikke længere bruger, der kunne bremse din maskine ned. Gendannelse din computer til dens oprindelige fabriksindstillinger fjerner også virus, der også kunne være årsag til maskinen for at låse op eller opsugning personlige oplysninger.

Instruktioner

1 Klik på "Start" og derefter vælge "Alle programmer", hvis du kan få adgang startskærmen i Windows. Vælg "Gateway Recovery Center" fra listen over programmer, der vises, og klik derefter på "Gateway Recovery Center" igen. Programmet vindue Gateway Recovery Center åbner på skærmen. Klik på "Recovery" og derefter klikke på "Næste" for at genstarte computeren. Fortsæt til trin 3. Hvis du ikke kan få adgang startskærmen i Windows starter på trin 2.

2 Tryk på power-knappen for at starte Gateway Mx8711 notebook, tryk derefter på "F8" gentagne gange, indtil vinduet Recovery Options åbner på skærmen. Hvis den bærbare computer fortsætter med at indlæse og du er ikke taget til skærmen Recovery Options, skal du genstarte den bærbare og prøve at trykke "F8" for at indlæse på skærmen igen. Når du ankommer til skærmen, skal du fortsætte til trin 3.

3 Fremhæv "Reparer computeren" ved hjælp af pil ned, og klik derefter på "Enter". The Gateway System Recovery program vil lancere og System Recovery Options dialogboks vises på skærmen.

4 Rul gennem listen over sprog, indtil du finder det ønskede sprog den bærbare til at fungere i og den passende tastaturlayout. Fremhæv dine valg, og klik derefter på "Næste". Vælg din Windows-brugerkonto, indtaste din adgangskode (hvis relevant), og klik derefter på "Næste". Menuen System Recovery Options vises på skærmen.

5 Klik på "Gendan Application." Velkommen til Gateway System Recovery vises på skærmen. Klik på "Næste". Vælg "Full Factory Recovery" og derefter klikke på "Næste". Vælg "Ja" og derefter klikke på "Næste" for at bekræfte, at du vil gendanne din bærbare til dens oprindelige fabriksindstillinger, og til at begynde gendannelsesprocessen. Den Factory Image Recovery vises på skærmen, der viser dig status for opsvinget.

6 Klik på "Afslut" og derefter klikke på "Genstart", når der vises en dialogboks besked om, at opsvinget er færdig. Når den bærbare computer genstartes, oprette din kopi af Windows med dine foretrukne indstillinger, så re-installere alle programmer, du ønsker på den bærbare computer.

TIPS

  • Før inddrive din bærbare pc til dens oprindelige fabriksindstillinger, sikkerhedskopiere alle dine personlige filer til en ekstern enhed, såsom en cd / dvd-rom, en ekstern harddisk eller et flashdrev. Filerne kan flyttes tilbage til computeren, når retableringen er afsluttet. Sørg for at have alle de installationsdiske for alle programmer, du vil installere, efter opsvinget er færdig.
  • Gendannelse din computer til det oprindelige fabriksindstillinger sletter alle personlige filer og programmer på din bærbare pc og gendanner den til fabriksindstillingerne.

relaterede artikler