Pålidelig Network Protocol

August 8

Pålidelig Network Protocol


Pålideligheden af ​​et netværk session er sikret ved at etablere en forbindelse. Dette er en session som løber over netværket mellem to endepunkter. Begge sider i forbindelse enige parametre og holde kontakt, identificere data til forbindelsen. Uden den mekanisme af en forbindelse, sessionen er upålidelige.

Definition

Etableringen af ​​en forbindelse er ansvarlig for Transport Layer protokoller. Den mest populære transport protokol drift i dag, er TCP (Transmission Control Protocol). TCP er en forbindelse orienteret protokol, der sikrer pålidelige overførselsbetingelser. En anden forbindelse orienteret transport-protokol for net-transmissioner er "Pålidelig Data Protocol" (RDP).

Forskel

RDP blev skabt til at være en let version af TCP, der tilbyder en forbindelse orienteret service uden den samme overliggende som TCP; dog TCP er mere populære.

Fungere

Pålidelighed er sikret ved at skabe, overvågning og afslutning af en forbindelse. Inden for denne forbindelse, kan dataoverførsler blive sekventeret og kontrolleret for fejl ved ankomsten. Manglende eller beskadigede data er re-sendt.