Sådan bruges en Access Form at Append data til en ny tabel

February 22

Sådan bruges en Access Form at Append data til en ny tabel


Microsoft Access kan du indtaste data i en række forskellige måder. En af de mest populære måder at tilføje data til en ny tabel er gennem en Access formular. Brug formularer at give brugerne mulighed for at indtaste hver del af en ny rekord, som derefter vil blive indgået en tabel, når brugeren trykker på en knap. Dette giver brugerne mulighed for at indtaste poster uden at se eller potentielt at redigere andre data i din tabel. Adgang former forekommer også mere organiseret og er lettere at læse end en tabel med mange poster.

Instruktioner

1 Åbn en eksisterende Microsoft Access-database, og klik på knappen "Formularer" i de vigtigste database vinduet.

2 Klik på "Ny". Hvis du allerede har en formular, du vil bruge, skal du springe til trin 7.

3 Vælg, hvordan du ønsker at oprette din formular. De tre mest almindelige for at føje data til en ny tabel er "Design View", "Form Wizard" og "AutoForm:. Kolonneform" Den anden to giver en guide format til at skabe en grundlæggende form. Design View giver dig mulighed for at oprette en formular fra en tom skabelon.

4 Vælg den tabel eller forespørgsel du vil basere din form på. For at indtaste data i en ny data, enten vælge selve tabellen eller en eksisterende Append forespørgsel. Følg guiden beder at afslutte formen skabelse.

I designvisning, bruge objekter i værktøjskassen og marken listen for at oprette din formular.

5 Tryk på "Vis" knappen og vælg "Form" visning, hvis formularen blev oprettet i en guide format, eller hvis alle felter er bundet til dit bord. Tryk på knappen i bunden af ​​formen med en pil og en stjerne for at tilføje nye poster.

6 Bind hvert objekt til din tabel, hvis formularen blev oprettet i Design View. Hvis du trak felter fra boksen "Field List" til din form er de objekter, der allerede er bundet til dit bord.

Bind objekter ved at højreklikke på objektet og vælge "Egenskaber". Vælg "Data" fanen. Indtast navnet på bordet feltet i boksen "Control Source". For eksempel, hvis tekstfeltet på din formular bruges til at indtaste en kundes navn i Customer Name i din tabel, vil styrekilden være "Customer Name".

7 Opret en knap for at gemme nye rekorder. Klik på knappen wizard til værktøjskassen for at oprette en knap ved hjælp af guiden prompter.

8 Klik på knappen objekt på værktøjskassen og trække knappen på din formular.

9 Vælg "Optag Operations" og vælg derefter "Gem Record." Følg guiden beder for at afslutte oprettelsen på knappen.

TIPS

  • Tekstbokse og rullelister skal være bundet til området navne fra dit bord. Den bedste måde at gøre dette på er ved at trække og slippe feltnavnene fra listen feltet til din tom formular eller ved hjælp af en af ​​oprettelsen guiden metoder.
  • Afhængigt af hvordan din formular er sat op, skal du muligvis også oprette en knap "Ny post". Dette vil rydde din formular til at indtaste det næste ny rekord. I stedet for at vælge "Save Record" i trin 9, skal du vælge "Ny post".
  • Aldrig tillade brugere at få adgang til tabeller i din database medmindre det er absolut nødvendigt. Formularer forhindre brugere at tilføje, redigere eller slette mere end én post ad gangen.