Sådan fjernes Lsass.exe fra en computer

March 16

Sådan fjernes Lsass.exe fra en computer


har vist filen lsass.exe at være relateret til den W32.Sasser.Worm. Denne orm kan forplante sig til andre computere forbundet til dit netværk, hvis maskinerne ikke er beskyttet af et antivirus system som Symantec Norton Antivirus eller AVG Antivirus. Sasser-ormen forsøger at udnytte sårbarheden beskrevet i Microsoft Security Bulletin MS04-011 (se Referencer nedenfor for link til denne bulletin). Men ikke at bekymre sig; Symantec har lavet en fjernelse værktøj og rettelsen er forholdsvis let at gennemføre.

Instruktioner

1 Sådan fjernes Lsass.exe fra en computer

Download Removal Tool W32.Sasser (se Ressourcer til link). Gem filen på en bekvem beliggenhed, såsom din "Downloads" mappe eller skrivebordet i Windows, eller nogle flytbare medier, såsom et USB-drev, kendt for at være inficerede.

2 Sådan fjernes Lsass.exe fra en computer


Deaktiver "Systemgendannelse" hvis du bruger Windows ME, XP, Vista eller Windows 7. Åbn "Denne computer> Egenskaber" for at finde den "Systemgendannelse" fanen (se Ressourcer til et link til at fuldføre instruktioner om invaliderende Systemgendannelse). Hvis du bruger noget andet operativsystem, skal du springe til trin 3.

3 Start dit system i fejlsikret tilstand. For at starte computeren i fejlsikret tilstand, genstarte computeren og begynde at trykke på F8-tasten. Den "Windows Avancerede startindstillinger" vises. Vælg "Safe Mode", og tryk på "Enter" (se Ressourcer til Link at fuldføre instruktioner om, hvordan man starter Windows i fejlsikret tilstand). Dette trin sikrer, at viruset ikke er indlæst i hukommelsen på tidspunktet for scanningen. 4 Sådan fjernes Lsass.exe fra en computer


Find den FxSasser.exe fil, du har hentet, og dobbeltklik på den for at køre filen.

5 Sådan fjernes Lsass.exe fra en computer


Klik på "Start" på menuen i W32.Sasser.Worm Fix Tool. Værktøjet vil derefter begynde at scanne din computer.

6 Sådan fjernes Lsass.exe fra en computer


Klik på "Ok" på popup, der hedder scanningen er færdig, og at W32.Sasser.Worm er blevet fjernet.

7 Sådan fjernes Lsass.exe fra en computer


Genstart computeren for at afslutte fejlsikret tilstand.

TIPS

  • De fleste antivirus-programmer bør beskytte din computer mod alle varianter af Sasser-ormen. Hvis du allerede har et antivirusprogram installeret, sikre, at det er virus definitioner er opdaterede. Hvis du ikke har antivirussoftware, prøve en af ​​dem jeg har angivet i afsnittet Referencer. AVG Antivirus er gratis og fuldt funktionsdygtig.
  • Du skal have administrative rettigheder til at køre dette værktøj på Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows XP eller Windows Vista.
  • Når jeg forsøger at starte i fejlsikret tilstand, hvis du begynder at trykke på F8 for tidligt, nogle computere vise en besked "tastatur fejl". For at løse dette, skal du genstarte computeren og prøve igen