Sådan forbindelse til MySQL i SSIS

May 19

Den vigtigste grund til at bruge SQL Server Integration Services, eller SSIS, er at styre data på tværs af en uensartet vifte af database-tjenester. SSIS opstiller en dataoverførsel system, der giver administratorer mulighed for at holde data sammenhængende tværs Microsoft SQL-servere, MySQL servere, Oracle Databaser, og så videre. Det betyder, at administratoren kan bruge en SSIS værktøj som Microsoft Visual Studio til at skabe forbindelser mellem databaser og andre fjerntliggende databaser, såsom MySQL, hjælp SSIS værktøjer.

Instruktioner

1 Hent og installer den gratis "dotConnect" stik fra devart.com, som er pakket som en Windows-installation binær.

2 Start Visual Studio 2008 udvikling suite fra dets genvej i menuen "Start".

3 Klik på "Filer" og derefter "Nyt projekt" og vælg integration tjenester skabelon fra business intelligence-projekter.

4 Klik på "Projekt", og klik derefter på "SSIS Export og Import Wizard."

5 Vælg "Devart dotConnect" kilde fra drop-down menuen. Indtast kildedatabasen, password, tilslutning port og eventuelle sikkerhedscertifikater, der kræves, og klik på "Næste".

6 Indtast destinationen database oplysninger fra ikke-MySQL-database. Vælg den rigtige database typen fra menuen drop-down, indtaste adgangskode eller authentication information din database kræver, og klik på "Næste".

7 Vælg alternativknappen ved siden af ​​"Skriv en forespørgsel til at angive de data, til at overføre" til at styre strømmen af ​​data manuelt. Den oprettede datastrøm fra kilden databasen MySQL og den lokale SQL database skulle nu åben for transaktioner data.


relaterede artikler