Sådan oprettes en hjemmeside i SharePoint

August 15

Sådan oprettes en hjemmeside i SharePoint


SharePoint er Microsofts producerede content management system til brug på lokalnet (LAN) eller internettet. Det giver en boardadministrator for at dele dokumenter og websider i en kollaborativ måde gennem fil- og dokument teknologi indlejret i ledelsessystemet. Microsoft SharePoint Designer 2007 er den primære applikation, der anvendes til at oprette hjemmesider i SharePoint.

Instruktioner

1 Åbn SharePoint Designer 2007 ved at dobbeltklikke på ikonet program på computerens skrivebord eller ved at vælge fra "Program Files" undermenu beliggende i computerens "Start" -menuen.

2 Vælg "Funktioner" og derefter "Programmer Options". Klik på fanen "Generelt" og rydde flueben placeret ved siden af ​​"Åbn Sidste hjemmeside automatisk, når Share Punkt Designer Starter" menuen etiket.

3 Luk SharePoint Designer 2007-programmet ved at vælge "Filer" og "Exit" menuknapper og genstarte programmet.

4 Se og redigere den tomme HTML-side er lagt i SharePoint Designer 2007. redigeringer i ansøgningen er primært gennemført ved direkte at skrive tekst på websiden editor, som automatisk genererer HTML-koden til portalen hjemmeside.

5 Vælg "File" og "Gem som" fra fildialogen menuen, og indtast navnet på den nye SharePoint website efterfulgt af "Enter" -tasten.


relaterede artikler