Sådan installeres Lexmark Z600 Series Printer

July 1

Når du køber en Lexmark Z600 farveprinter, korrekt installation er vigtigt at sikre, at printeren fungerer korrekt. Du kan oprette din Z600 printer uden brug af en computer tekniker eller en dyr installation gebyr. Den Z600 omfatter både sort og farve blækpatroner, så du kan starte udskrivningen med det samme, når installationen er færdig.

Instruktioner

1 Sæt netledningen i strømforsyningen. Sæt strømforsyningen i stikkontakten plads på bagsiden af ​​printeren. Sæt den modsatte ende af ledningen i stikkontakten.

2 Løft papirinputbakken. Tryk på "Power" knappen på printeren. Træk den beskyttende tape fra de to blækpatroner. Undgå at røre ved kontakterne på bunden af ​​blækpatronerne. Åbn printerdækslet for at blotlægge blækpatronholder.

3 Sæt blækpatronerne i bæreren med kontakten nedad. Tryk patronerne hele vejen ind transportøren og snap låget lukket for at sikre det. Luk printerdækslet.

4 Sæt papir i papirbakken på toppen af ​​printeren. Juster papirstyret, hvis nødvendigt. Fold udbakken foran på printeren. Slut USB-kablet til printerens USB-port, og sæt den anden ende i en ledig USB-port på computeren.

5 Klik på "Cancel" i "Ny hardware fundet" dialogboksen, hvis den vises. Indsæt software-cd'en, der følger med printeren, i computerens cd-rom-drev. Følg software for at installere driverne og softwaren.


relaterede artikler