Sådan installerer hukommelse i en Dell Latitude LS 400 Laptop

November 2

Dell Latitude LS 400 laptop er en letvægts sub-notebook designet til den professionelle bruger på farten. I sin standard konfiguration, LS 400 er udstyret med en 400 MHz Pentium III processor, 12,1-tommer LCD-skærm, 6GB harddisk, 56k interne modem og 128 MB ram. Opgradering din laptop hukommelse kan bidrage til at øge dets muligheder, og dermed forlænge dens levetid.

Instruktioner

1 Luk den bærbare computer ned. Luk den bærbare computer, og fjern alt tilsluttede kabler, herunder strømkablet. Skub enhver pc-kort, der kan installeres.

2 Vend den bærbare computer over. Find batterilåsen nær den højre kant af computeren, og skub låsen til højre. Fjern batteriet og returnere den bærbare computer til oprejst stilling. Åbn den bærbare computer.

3 Fold papirclips. Sæt spidsen af ​​papirclips ind hul tastaturet ringen frigivelse placeret på højre side af den bærbare computer, over tastaturet. Tryk ned og slide til venstre for at frigøre tastaturet ringen; Løft tastaturet ringen.

4 Fjern de fire skruer placeret på toppen af ​​tastaturet forsamling. Løft den øverste kant af tastaturet forsamling og glide baglæns; dette vil frigive tastaturet forsamling fra håndledsstøtten. Hæv tastaturet til en position vinkelret med computeren og fjern tastaturkablet fra bundkortet. Fjern tastaturet.

5 Slip gamle hukommelsesmodul ved at sprede fra hinanden fanerne placeret på hukommelsesmodulet sokkel den (placeret over pegefeltet). Fjern det gamle hukommelsesmodul og der er afsat.

6 Placer det nye hukommelsesmodul i en 45 graders vinkel til hukommelsesmodulet socket den. Skub modulet i stikket, og tryk ned på det, indtil du føler et klik.

7 Installér tastaturet forsamling, tastatur bezel og batteri (se ovenstående trin, hvis det er nødvendigt). Tilslut strømkablet og eventuelle afbrudte periferiudstyr; genindsætte PC-kort. Den bærbare computer er nu klar til brug.

TIPS

  • Du kan bestille hukommelse til din Dell Latitude LS 400 direkte fra producenten (se Resources nedenfor).
  • Periodisk aflade statisk elektricitet ved at berøre en af ​​metaloverflader på bagsiden af ​​din computer. Dette vil hjælpe med at forhindre skader på sarte komponenter i din computer.Do ikke tvinge hukommelsesmodulet lukket; hvis den ikke klikker på plads, så prøv igen plads i module.If den bærbare computer ikke starter korrekt efter installationen, re-sæde hukommelsesmodulet.

relaterede artikler