Sådan oprettes Clouds i After Effects

September 11

Sådan oprettes Clouds i After Effects


Animerede skyer kan tilføje dybde og bevægelse til animerede projekter i Adobe After Effects. Uanset om du opretter en fuld film, ønsker at tilføje specielle effekter eller bruge skyer til at danne et logo, kan de "Trapcode" effekt nemt oprette dette for dig. Når den grundlæggende skyen er oprettet, kan du justere den og danne den til dine animation behov. Skyen kan duplikeres og bruges til at lave en himmel fuld af flydende skyer af varierende former og størrelser.

Instruktioner

1 Opret en ny sammensætning til projektet med "Ny comp" ikonet.

2 Højreklik i "Comp vindue" og vælg "Layer", "Ny" og "Solid". Klik på "Make comp størrelse" ikonet og tryk på "OK".

3 Klik på "Effects", "Generer" og "Rampe". Træk og slip "Ramp" effekt på den faste.

4 Vælg den første farve og gøre det til en mørkeblå. Vælg den anden farve, og gøre det til en lyseblå. Nu skabes en grundlæggende himlen baggrunden.

5 Opret en anden ny fast lag. Klik på "Make comp size" og klik på "OK".

6 Skriv "Særlig" på "effekter" vinduet. Træk og slip effekten på den anden farvesammensætning du har oprettet. Den farvede comp bliver til en samling af hvide bobler.

7 Klik på menuen "Emitter" under fanen "Effekt kontrol". Vælg "Type" drop-down menuen og klik på "Box". Indstil "Z" position til 650 og "X" for at 270. Klik på menuen "Retning" og vælg "Directional." Juster "Emitter" size til 750, 10 og 2800.

8 Udvid menuen "Particle". Klik på "Life" og sæt den til 30 procent. Indstil "Life tilfældige" til 50 procent. Vælg "Smokelet" til "Particle type." Indstille "Feather" til 100 procent, den "Størrelse" til 115 procent og "opacitet" til 10 procent. Juster de to "Random" indstillinger til 45 procent og 15 procent.

9 Klik på "fysik" sub-menu og indlæse menuen "Air" under det. Juster "Wind X" indstillinger til 150. Juster "Sfærisk retning" til -147 og 246.

10 Klik på "Render forhåndsvisning" ikonet for at se skyerne svæver gennem luften. De vil forbi skærmen fra højre mod venstre.

TIPS

  • Brug "Camera værktøj" til at fremvise forskellige cloud vinkler.

relaterede artikler