Sådan Refill en HP 60 Black Cartridge

June 17

At lære at genopfylde dine blækpatroner kan spare dig masser af penge, men du kan finde det besværligt at genopfylde din patron første gang du gør det. Det kræver masser af tålmodighed og fingerfærdighed, som ikke alle har fra starten. Hvis du har erfaring med genopfyldning andre patroner, har HP 60 patronen ikke vise sig at have mange forskelle fra andre patroner, bortset fra at du kan have svært ved at finde genopfyldning hul.

Instruktioner

1 Tag din # 60 patron og placere den på et håndklæde, du har ikke noget imod udtværing med blæk. Man kan også bruge engangs papirservietter, men stable mange af dem oven på hinanden. Papirservietter absorberer blæk hurtigt på grund af høj kapillaritet.

2 Tag HP 60 etiketten fra toppen af ​​din patron. Du finder genopfyldning hul lige under denne etiket.

3 Skub bagsiden af ​​sprøjten fra din blæk genpåfyldning kit hele vejen ned og placere sprøjten indersiden af ​​blækbeholderen fra sættet. Træk tilbage på bagsiden af ​​din sprøjte før blækket udfylder det fuldstændigt.

4 Placer sprøjten inde i genpåfyldning hullet af din blækpatron og tømme indholdet af sprøjten ind i patronen. Skub sprøjten langsomt, som hvis du ønskede at frigøre blæk dråbe for dråbe. Pushing for hurtigt spilder blæk ud af din patron. Sæt patronen tilbage i printeren, når du er færdig.


relaterede artikler