Hvad er Hotfix Uninstallers?

August 19

Fjernelse af programmer fra Windows-systemer kræver generelt brugere til at bruge programmets indbyggede afinstallationen funktionen eller Tilføj / fjern programmer i operativsystemets Kontrolpanel. Men for at ændre ændringer du har lavet til selve operativsystemet, såsom ved at anvende sikkerhedsrettelser eller hotfixes, kan du nødt til at bruge specialværktøj såsom hotfix uninstallers.

Fungere

Mens hotfixes rette kendte problemer med operativsystemet, kan hotfixes til tider skabe uforudsete konflikter andre steder. I nogle tilfælde kan løse problemet oprindeligt behandles af en hotfix være mindre vigtig end at undgå konflikten skabt ved at anvende hotfix. For de situationer, hotfix uninstallers giver brugerne mulighed for at fortryde ændringerne hotfixet lavet.

hotfixes

Hotfixes sammenlægge flere filer i en enkelt pakke for at rette et problem. Hotfixes kan rette spørgsmål såsom software uforenelighed, problemer i forbindelse med hardware og operativsystem konflikter eller sikkerhedsspørgsmål. Hotfixes er uafhængige af service packs, og når du har anvendt dem, de forbliver i systemet, indtil du fjerner dem.

Operativsystemer

Forskellige Microsoft-operativsystemer giver forskellige metoder til at afinstallere hotfixes. Ældre operativsystemer som Windows NT forudsat en specialiseret værktøj, Hotfix.exe, at brugerne kunne få adgang til og bruge med kommandolinjeparametre. Nyere operativsystemer, såsom Windows Vista, giver brugerne mulighed for at afinstallere hotfixes ved hjælp af kontrolpanelet.

Overvejelser

Nogle hotfixes er kumulative, hvilket betyder, at et bestemt hotfix gør ændringer til operativsystemet er baseret på den antagelse, at du allerede har anvendt en bestemt tidligere hotfix. Derfor, hvis du afinstallerer et hotfix, hotfixes, der kræver den, du afinstalleret muligvis ikke korrekt eller måske ikke installere på alle. Omvendt har nogle hotfixes udføre alle de samme operationer som en tidligere hotfix, foruden nye operationer. I så fald kan du roligt fjerne den tidligere hotfix uden at ændre funktionaliteten.

Tredje part

Nogle tredjepartsleverandører skaber hotfix uninstallers som du kan bruge med Microsoft-operativsystemer. Disse værktøjer kan have simple brugergrænseflader og udføre funktioner svarende til dem, gøres ved kommandolinjen i ældre Microsoft-operativsystemer.


relaterede artikler